רק להיום.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/04/2018 | 06:58 | מאת: אביב 22

רק להיום אהייה יותר אטרקטיבית ופחות אמרח את הזמן רק להיום אהייה שמחה יותר רק להיום אקשיב לגופי רק להיום אקח את הכדור בבוקר רק להיום אוכל בריא רק להיום לא אגע במתוק או באוכל ככה סתם רק להיום לא אתן להפרעת אכילה להשתלט רק להיום אחבק את כולי

15/04/2018 | 17:09 | מאת: סוריקטה

רק להיום אכן לא מרחתי את הזמן בבוקר, כי הבטחתי למטפל. דיברנו על זה. אבל ההבטחה היא מהיום ואילך. רק להיום אוכל את הדברים הבריאים הסטנדרטיים שלי, למרות שאני לא יודעת מה בא לי בכלל. ותודה - שייך לעץ אחר, אבל אני כבר פה - שאף על פי כן ולמרות הכל משמעותית פחתה הפרעת האכילה שלי. סוריקטה

16/04/2018 | 06:19 | מאת: חטוליתוש

רק להיום אניה סבלנית יותר רק להיום לא אעשה חשבונות עם רק להיום אחשוב חיובי רק להיום רק להיום רק להיום רקקקקק להיוםםם!!! ומחר יום חדש איתך חטוליתוש

16/04/2018 | 11:44 | מאת: אביב 22

רק להיום אנסה להסתדר עם כל מה שנוחת ....בשלווה ברוגע מבלי להפעיל דפוסי הגנה הרסניים ....

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית