עץ תודות מוזמנים באהבה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/04/2018 | 06:50 | מאת: אביב 22

תודה שקמתי תודה שישנתי תודה על שבוע חדש תודה שאני מרגישה יותר חמלה לאמא תודה שאני מבינה את המקום שלה תודה על היש בחיי תודה על מקלחת של בוקר תודה על פרנסה תודה על שמחה בלב תודה שאני מרגישה גם צער וכאב זה עושה אותי ייתר חיה ןפחות מתה תודה על המקום הזה תודה אודי על היותך תודה לכולכם לחטוליתוש וכולם מזכירה העץ הזה הוא של כולנו .אני נוטעת אותו פעמיים בשבוע ,ככה הוא נגיש והרעיון הוא לכתוב בו כל יום...ואפילו יותר. אני לא לוקחת את כל התודות כי יש על מה להודות כל הזמן וכל אחת כותבת את שלה ככה שזה נפלא לכתוב גם את אותם דברים..... בימים אלה התודה הכי מתבקשת זה תודה שאני עדין חיה .. אוהבת חיבוק לכולם

15/04/2018 | 17:05 | מאת: סוריקטה

תודה לממליצים שלי שבזכותם יש לי עבודה גם בשנה הבאה אצל אנשים מיוחדים. תודה על רגש אהבה. תודה שאני לא בדיכאון. תודה לאגוזים לפיסטוקים ולצנוברים ולאבוקדו. תודה לציפורים ולאפרוחים. תודה לחופש. תודה לעצמאות. תודה ששרדתי בגאון אירוע והופעה נשית ועדינה. תודה לגורים. תודה לחכמה. תודה לכושר הגופני. תודה להצלחה של השמירה על הישגים ואף שיפורם. סוריקטה

16/04/2018 | 14:41 | מאת: חטוליתוש

היי סוריקטה שמחה מאוד בשבילך על עבודה בהמשך, ריגש אותי מה שכתבת , הכל,,,, ישר כוח יפתי חטוליתוש

15/04/2018 | 19:54 | מאת: סוריקטה

תודה לשעון שמזכיר לי לקום ולזוז כל שעה (ביום), אם במקרה זה לא מתרחש. סוריקטה

16/04/2018 | 06:32 | מאת: חטוליתוש

הרעיון שלך מקסים אני צריכה להתרגל אליו לא התכווניתי שלקחת.לי פשוט הרעיונות שלי לתודה הצתלבו עם מה שכתבת ולא רציתי לכתוב אותו הדבר...... אבל הבנתי את העקרון :-)) וטוב שכך ועל זה אני מודה..... תודה על הרגלים חדשים תודה על.למידה תודה על הבוקר הזה ותודה על המקום ותודה לך אביב יקרה על הסבלנות שלך תודה תודה יום מקסים לעולם חטולחתוש

16/04/2018 | 06:58 | מאת: אביב 22

תודה שקמתי תודה שאני עצמאית תודה על בריאות מה שיש תודה על בריאותם של סובביי תודה שאני חיה תודה על מערכות הרפואה תודה למטפלת ולטיפול תודה לכם שאתם כאן תודה אודי על היותך ....

16/04/2018 | 07:04 | מאת: סוריקטה

תודה שהצלחתי לישון כ 5-6 שעות הלילה, מתוכן, כנראה היה פרק זמן סביר של שינה עמוקה. תודה לתרופות שמסייעות לכאבים, גם אם באופן חלקי למדי. תודה לעצמאות. תודה לשקט. תודה שאני מאפשרת לעצמי לשחרר מדיוק מטורף; ומאפשרת לעצמי לשכוח; ולא מתקפלת יותר מידי בחלק מהפעמים מנזיפות. יעני, לא מוטרדת בטירוף מכל אלה. הישגים של הזמן האחרון. פתאום מדדתי היקפים אתמול - אז וואלה, תודה שקטנו (על אותו משקל). סוריקטה

16/04/2018 | 09:06 | מאת: ינשוף

תודה על ריצה תודה שאני הולכת לטיפול למרות ההתנגדות תודה על הכחשה תודה על יום עצמאות תודה על הפורום הזה

16/04/2018 | 14:44 | מאת: חטוליתוש

ינשופית :-) מקסימה שאת כייף לראות אותך כאן חטוליתוש

17/04/2018 | 12:50 | מאת: חטוליתוש

תודה על בשורות טובות תודה על רגעי שמחה תודה על רגעי שפיות תודה על המקום תודה על כל חברי הפורום תודה שאני חיה תודה סתם כך תודה ....... תודה..... תודה בלי מילים חטוליתוש

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית