להיות ילדה........................

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

12/04/2018 | 19:44 | מאת: mika

הי אודי, בפגישה האחרונה עם המטפלת (שכמובן שהגעתי אליה) הסברתי כמה קשה לי העובדה שאני ילדותית לפעמים ושהסביבה לא מקבלת את זה טוב. היא הסבירה שכשיש עיבוד של דברים מהעבר אז העניין נפתר. ואז מה ? אני לא אהיה ילדותית יותר? זה באמת עובד ככה ? שאם אני אדבר ואשתף זה יגרום לי להתבגר? אני פשוט אוהבת להיות ככה לפעמים!!!!!

13/04/2018 | 00:24 | מאת: קוהלת

סיפור בעייתי להסביר לעולם למה את ככה, שזה טוב לך. אני מכיר מקרוב את העניין.. תעשי חיים. גם אם הם בגוון ילדותי. זה הכיף לפעמים לא לגדול.

הי מיקה, אל תדאגי, זה ייקח זמן... תהני ממנו בינתיים. אודי

13/04/2018 | 15:32 | מאת: חטוליתוש

כשאני קוראת אותך מבינה כמה איני רוצה לחזור לילדות אז את ילדותית ,אז מה וכן הטיפול עוזר מאוד לצאת מהמקום הזה, מאוד מפריע לך.....או לסובבים אותך ? כי אותם אי אפשר לרצות, ומה איתך? שתהיה אחלה שבת חטוליתוש

14/04/2018 | 08:52 | מאת: סוריקטה

מיקה, יש לי חלקים ילדותיים. לגמרי. ומהם כמה גלויים ומאד. ואיני רואה בזה רע כל כך. אדרבא. יש סביבות שכן מקבלות את זה טוב. את אוהבת, סבבה. לכי על זה. לא שאני אומרת לך להיות נלעגת קיצונית והזויה. אבל אני מניחה שאת ממש לא. סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית