אודי וגם אביב חטוליתוש וכלם

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

11/04/2018 | 15:32 | מאת: מיכ...

קודם חתולית מדוע את מכנה עצמך כך אפשר לשאול? ותודה על מה שכתבת לי...חושבת שמתחיל אצלי תהליך אחר..טוב כזה. מחזק. פעם היה כמו שכתבת לי. ואביב, תודה שאת עונה ומשתדלת כל כך בשבילי ובשביל כלנו כאן. ואודי, תודה על תשובתך, אתה רואה שינוי לטובה אצלי? אתה חושב שאני בסדר? מרגישה קצת שונה מפעמים אחרות כשהיא נעדרה...ועוד הפעם זה ממש ארוך מהרגיל. שבוע הבא היא כבר תחזור. הפגישה תהיה קצת יותר לכיוון הסופ"ש הבא. ארוך בהחלט.. אבל משהו בי יודע היום שהיא לא נעלמת, שאני חשובה עבורה ושהיא התחשבה בי כי רצתה פגישה לפני הנסיעה ואני זו שביטלתי. ומרגישה סוף סוף שאני שומרת על עצמי!!!! תודה שאתה מזכיר זאת תמיד! שננוח היטב, נאגור כוחות ונשמור על עצמנו...הפעם הקשבתי ממש לעצתך. וגם קצת לעצות שלה. היא איתי במחשבות ואני לא מתנתקת או מתרחקת למרות שזה קצת מקשה... אני מדמיינת מה היא תאמר לי זה עוזר לי. תודה לך אודי יקר, עודדת אותי בתשובתך אליי...רואה שינוי חיובי??? אוהבת אותך (מותר לומר? ) ואת המקום הזה. מיכל.

11/04/2018 | 17:39 | מאת: סוריקטה

שכתבתי לך, חטוליתוש, למטה. ומיכל, גם לך הגבתי למטה ולבנות נוספות, מנוחה, סוריקטה

11/04/2018 | 20:11 | מאת: ינשוף

מיכל יקרה באמת נשמע שעשית תהליך! כל הכבוד!

12/04/2018 | 11:54 | מאת: חטוליתוש

אפשר גם אפשר....ז ה בא ממקום שבזמנו היה ממש קשה זה רק החלק הטוב שנשאר מהשם המלא......חטולית היתה בעבר משהיא שהחיים שלה היו באשפה.....עוד לפני תחילת הטיפולים, החטולה התמתנה והפכה למלטפת......לכן נשאר חטולית ולא חתולית, ההיא כ ב ר לא כאן תודה לאל :) משתדלת מאוד להשאר נאמנה למה שנשאר ממני מאז .....ונכון להיום , למרות שזה די קשה ,,,,,,:))

הי מיכל, אכן, אני רואה. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית