נמאס לי כבר..............

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

11/04/2018 | 10:40 | מאת: mika

הי אודי, יש בנות בעבודה שיודעות שנפגעתי ובגלל זה אני בנאדם קצת תמוה ומוזר העניין הוא, שזה מפריע לי שהם חושבות את זה עליי. זה אפילו פוגע בי וקשה לי להתמודד ולראות אותן.

11/04/2018 | 18:00 | מאת: סוריקטה

הי מיקה, את יודעת, למעסיקים שלי, להם, יש מושג שעברתי פגיעות. חלק אפילו יודעים שעברתי טיפול, וחלק שאפילו עברתי פסיכואנליזה. ממש. וזה שאני בנאדם 'אחר', זו דווקא מחמאה עבורי. זו תפיסתי היום, אחרי שבשלתי בטיפול. סוריקטה

12/04/2018 | 21:08 | מאת: אביב 22

להרבה אנשים אמרתי גם לאחראית עלי מי שעושה לי הדרכות אמרתי .. והם כל פעם מתחלפות ....ואז אני מוצאת את עצמי שוב מספרת .. הרבה יותר קל ויותר מובן ...

12/04/2018 | 15:38 | מאת: חטוליתוש

בהחלט לא נעים .....אז את מוזרה , אז מה ? לך מפריע שאת מוזרה או מה שחושבים האחרים עליך ? תמשיכי להיות את , ושהם ימשיכו לחשוב מה שבא להם , הרי בכל מקרה את לא יכולה לשנות אותם.....ולא את מה שהם....חושבים אנשים הם מה שהם ואת מה שאת , זה מה יש החיים שלך שייכים רק לך! איתך חטוליתוש

הי מיקה, נפגעת וזה גם פוגע בך שיודעים. האם יש אפשרות אחרת, להרגיש עם זה, מבחינתך?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית