רק להיום.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

11/04/2018 | 05:33 | מאת: אביב 22

רק להיום אעשה דברים מועילים רק להיום אוכל אוכל שפוי ובריא רק להיום אתרחק ממתוק רק להיום אלמד משהו מועיל רק להיום אקשיב לחלקיי רק להיום לא אבקר ולא אשפוט אותי או את האחר רק להיום.......

11/04/2018 | 10:28 | מאת: סוריקטה

רק להיום ארגיש שלווה. רק להיום אדע שזה גל שחולף. רק להיום אקבל חלקיות. רק להיום אהיה רכה ואחייך. סוריקטה

11/04/2018 | 12:25 | מאת: חטוליתוש

רק להיום , הלואי עלי...... וגם למחר..... וגם למחרשתיים...... ולכל שאר הימים עד יום שישי שישבת קשה לשים מעצורים לא רק כי הכל טעים אלה בגלל האווירה של שבת שבת אז איתך מתוקה שלי...... רק להיום..... בהמון אהבה חטוליתוש

11/04/2018 | 17:12 | מאת: סוריקטה

רק להיום *כן* אוכל ארטיק עם סוכר. מכירה את עצמי. לא נסחפת. זה באמת מדוד מאד. סוריקטה

12/04/2018 | 07:04 | מאת: אביב 22

רק להיום אהייה חיובית יותר רק להיום אגיד כן ואחר כך לא רק להיום אדבר ישיר ופתוח רק להיום אחבק את נפשי ואת חלקי רק להיום אזכיר לעצמי שאני לא אשמה . רק להיום אדבר על עצמי במילים יפות רק להיום אקשיב לכל חלקי רק להיום לאה אהיה ביקורתית ולא שיפוטית לכלום ולאף אחד בייחוד לא לעצמי רק להיום אשים לב לגופי ולמחשבות שלי רק להיום אשתמש במברשת ומשחה רק להיום אטפל בגופי בחמלה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית