עץ תודות מוזמנים באהבה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

11/04/2018 | 05:27 | מאת: אביב 22

תודה שקמתי תודה שישנתי מה שישנתי תודה על יום עמוס שמחכה לי תודה על שמחה תודה על כאב תודה על היש בחיי תודה על מקלחת בוקר טובה תודה על כוס קפה תודה על הטבע ובעלי החיים תודה על אמצעי תקשורת תודה על המקום הזה תודה על כל אחד מכם שהוא כאן

11/04/2018 | 10:29 | מאת: סוריקטה

תודה שעברתי לטיפול בשניים. לומדים המון. תודה שנעים בחוץ. סוריקטה

11/04/2018 | 17:13 | מאת: סוריקטה

תודה שעוד מעט סופשבוע. תודה שהיה לי יום מוצלח. תודה שסופסוף פקח העירייה האמין לפנייה שלי ולא יצאתי הזויה. סוריקטה

11/04/2018 | 20:14 | מאת: ינשוף

תודה על המקום הזה תודה שעבר עוד יום תודה על הניתוקים תודה על ההכחשה תודה שאתם כאן

12/04/2018 | 06:56 | מאת: אביב 22

תודה ,היום למילה הזו תודה, יש המון המון משמעות בעיני. תודה שאני חיה תודה שקמתי על שתי רגלי תודה ששרדתי את התופת של חיי ונשארתי כדי לחיות תודה על משפחה תודה על מורכבות הנפש שלי שהצילה אותי משגעון או ממוות תודה על ציוץ ציפורים תודה על בעלי החיים סביבי תודה לשמש שזורחת עבורי תודה לכל מי שסובב אותי ששומר עלי תודה שאני אני תודה על תובנות תודה על עשייה תודה למטפלת ולטיפול תודה לקפה של בוקר תודה למים חמים תודה שאני עדין עצמאית תודה שאני אני תודה לכם שאתם כאן

12/04/2018 | 15:45 | מאת: חטוליתוש

היי , לא השארת לי על מה להודות :)) לעולם הזה נולדה אביב שכל עיסוקה הוא להודות אז הנה מצאתי..... אני מודה על המצאותה של אביב על הפורום הזה על כל מי שכאן ועל מעט הבינה שעוד נותרה לי כדי להודות !!! תודה אביב חטוליתוש

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית