חוזרת.................................

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

10/04/2018 | 00:29 | מאת: gigit1

כמה טוב לשוב לכאן..בעבר הייתי קוראת הרבה,כותבת קצת.. נעים לי בלב לראות את הפורום פעיל לראות את ההתמדה של אודי ואת הקשר שנוצר פה בנייכן. אז רק קפצתי לפה כדי לספר לכם שקשה לי, קשה לי מאד ואני לוחמת ובוחרת כל יום מחדש להמשיך להילחם ולא להיכנע להפרעה הקשה שלי שמלווה אותי יותר משני עשורים! אוסידי קשה- מגיל 10 אתה איתי, לו רק יכולתי לקחת אותך לצקמק אותך בשתי ידיי ולזרוק אותך למקום שממנו כבר לא תוכל לגרום סבל לאף אדם. קשה לי כי זה נמצא איתי בכל רגע ורגע ביום ובכל תחום בחיים זה כמו לחיות על קו התפר בין שיגעון לשפיות. ותודה לבורא עולם שנותן לי כוחות נפש עצומים ותודה שיש לי את המשפחה שלי ואת המטפלת היקרה שלי שלא מוותרת עליי כבר 6 שנים ומזל שיש לי את עצמי מלאה בטונות של אמונה ותקוה. ועכשיו רק מקוה אודי שלא תצנזר חותמת באהבה גיגית

11/04/2018 | 10:31 | מאת: סוריקטה

איזו התרגשות שחוזרים אנשים. מעניין העיתוי. סוריקטה

11/04/2018 | 21:46 | מאת: gigit1

תודה רבה לך סוריקטה

11/04/2018 | 15:57 | מאת: חטוליתוש

טוב שחזרת למקום שטוב לך להיות בו מקווה לימים יותר קלים יותר טובים, ומאחלת לך רק טווב חטוליתוש

11/04/2018 | 21:45 | מאת: gigit1

חטוליתוש.. כמה שאני מחכה לימים שבהם הרעש הזה יעלם. תודה!! גיגית

11/04/2018 | 16:45 | מאת: אביב 22

הי גיגית ...שמחה שחזרת זוכרת אותך ... תודה שחלקת על עצמך לא קל לא פשוט מקווה שהפעם יהיו בך הכוחות להיות נוכחת באמת ..

12/04/2018 | 17:45 | מאת: gigit1

היי אביב, תודה על המילים שלך. ורק אומרת לך פה שאת אמיצה בעיני. מאד. קראתי את " תהליכים" שכתבת.. כתבת מקסים ומרגש גיגית

11/04/2018 | 17:12 | מאת: מיכ...

היי..טוב שחזרת..אכן מעניין שחוזרים. ספרי קצת מה עובר? זוכרת אותך היטב. מיכל

12/04/2018 | 17:43 | מאת: gigit1

מיכל יקרה גם אני זוכרת אותך היטב. זוכרת פרטים רבים שכתבת..כנראה נגעת בי.. זוכרת שיש לך קשר טוב עם המטפלת שלך. פעם כתבת נדמה לי שהקשר שלי עם המטפלת מזכיר לך את הקשר שלך. לי קשה...מאד קשה...ואני מתמודדת בגבורה.ממש. ולפעמים אני מתעייפת מאד גיגית

הי גיגית, ברוכה הבאה. למה שאצנזר? אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית