עץ תודות מוזמנים באהבה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/04/2018 | 07:04 | מאת: אביב 22

תודה שחוזרים לשגרה מבורכת תודה לכל מי שהיה שם עבורי השבוע תודה על שמחה תודה על כאב תודה לטבע תודה לבעלי החיים תודה על מטפלת וטיפול תודה על היש החומרי בחיי תודה על מקלחת של בוקר תודה שישנתי טוב יחסית תודה על המקום כאן תודה אודי על היותך תודה שאני כבר לא משתבללת בתוכי כשכאן חופש תודה ...

08/04/2018 | 18:05 | מאת: חטוליתוש

מצטרפת לעץ התודות שלך ומוסיפה תודה על עוד יום אחד של שפיות תודה על חברה כמוך תודה על המשפחה הנפלאה שיש לי ותודה על המקום הזה שיהיה לכולם שבוע נפלא בהמון אהבה חתוליטוש

08/04/2018 | 18:42 | מאת: סוריקטה

תודה לחברים שלי שהמליצו עליי הלאה למשרה הבאה שאולי תתממש. תודה שאיכשהו רודפים אחריי כמטפלת (לתינוקות/ בעלי חיים / צמחים),ואני כבר מגיעה למצב שאני צריכה לשים גבול ולעתים לומר לא. ויש לי בחירה. תודה למקום שעזר לנו להעביר את השבוע. תודה לציפורים. תודה לכלבים. תודה לאנשים שיצרתי מסביבי. הבריא שלי. תודה למי שהזכיר לי דברים פשוטים של מתחת לאף. סוריקטה

09/04/2018 | 06:13 | מאת: אביב 22

תודה שקמתי תודה שישנתי מה שישנתי תודה על יום חדש תודה על רצון לנסות לגעת תודה על הצלחות וכישלונות תודה על ציוץ ציפורים תודה שהגעתי למחוז חפצי תודה על מקלחת בוקר תודה על מברשת ומשחה שאני עושה בהם שימוש תודה שאני מנסה כל כך לתקן תודה על עצבות שמתלווה תודה על המקום הזה תודה עלייך אודי. .. זה מדהים איך הזמן עובר מהר רק חזרנו וכבר הולכים.. שיגרה...

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית