בוקר אור שבוע טוב

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/04/2018 | 06:16 | מאת: סוריקטה

הי אודי יקר, הי אהוביי, התחזלשנו, נכון? אז ברכת פתיחה וחזרה למקום המוכר שלנו. בשבוע האחרון הייתי עסוקה בנושאי השינה וגם נשיות (אותיות משותפות דומות למילים). שניהם איכשהו בעייתים עדיין. מקווה שיצא לדבר עליהם. התעוררתי (וזה יפה, אני חיה) קצת חולה היום. שיעולים וכאלה. ניקח אוויר ונצא לשבוע חדש. אין ברירה. ברוך שובך, איש. ברוכים השבים (והשווים) כולם. מחבקת, תצטרפו? סוריקטה

08/04/2018 | 11:14 | מאת: מיכ...

ברור שנצטרף יקירתי :) חיבוק קבוצתי. נשיות, מילה קשה עבורי....תמיד שאמרו לי "גברת", או "אישה" נרתעתי ולא הבנתי שהכוונה אליי....היום משתנה...אבל נשית לא יכולה לומר על עצמי. ושינה טובה, נו...אצלי היא קלה כזו..אבל יש שינה. עוד נעסוק בעיניין, סומכת עלייך:)

08/04/2018 | 18:37 | מאת: סוריקטה

הי מיכל, ראשית, כבוד על הישגיך. לא אוהבת שקוראים גברת, כמוך. אבל כמעט לא משתמשים בזה מולי. מעניין. מבוגרות ממני קוראות לי ילדה. ואני כבר ממש לא צעירה. על שינה אולי עוד נדבר. חשבתי לי הבוקר על רעיונות בכיוון המדיטטבי. בינתיים אני מנטרת אוביקטיבית באופן חצי חובבני. חיבוק, סוריקטה

08/04/2018 | 15:31 | מאת: אביב 22

ברור שנצטרף חיכיתי להודעה שפותחת את השבוע .. את יודעת רציתי לפתוח הודעה של שבוע טוב והשארתי לך ...😊 אז אודי יקר מקווה שנהנת וצברת כוחות ... התגעגעתי ולכולם שיהיה חזרה לשגרה שמח . ..😊

08/04/2018 | 18:12 | מאת: חטוליתוש

יום מבורך גם לך , די מתחברת ל.....לא נשית , לא מדבר אלי, מילת גנאי, דוחה... לא עובדת על זה כי .....עדיין לא נמצאת שם.....הסבר יבוא בהמשך, אבל נעים שיש מקום להגיד את זה בהמון אהבה חטוליתטוש

09/04/2018 | 06:06 | מאת: סוריקטה

מעדכנת לעצמי ש - השינה שלי נעשית גרועה יותר ויותר. נראה לי שאהיה בקשר תכוף בעניין, כי אני מרגישה שהתפקיד והריכוז נפגעים. הבקרים שלי בדרך כלל צלולים יותר. ואולי הזיהום שיש לי בדרכי הנשימה גם קשור. בתקווה לעבור את השבוע בשלום (והיום רק יום שני), סוריקטה

09/04/2018 | 17:49 | מאת: אביב 22

הי יקרה ...מבינה שאת עדין חולה . תרגישי טוב ושימרי עלייך חיבוק ... ואולי גם שיר ערש כזה שיערסל ויחבק וירגיע וייתן שינה מתוקה וחלומות טובים.....

09/04/2018 | 20:02 | מאת: סוריקטה

אעדכן שעניין השינה המאד בעייתי דובר ומטופל. בתקווה. סוריקטה

הי סוריקטה, נעים להתחזל"ש. נעים להתחבק. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית