********חוזרת*******

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

04/04/2018 | 07:28 | מאת: NOT_FOUND

היי אודי וחברות אני חוזרת אליכם אחרי תקופה ארוכה שלא הייתי כאן. אני הילה צירפתי את ה36 שזה הגיל שלי מכיוון שלא התאפשר לי להשתמש בהילה בלבד. כשהיה את שינוי הפורמט לא הצלחתי להיכנס ומאז יצאתי מכאן. לאחרונה נכנסתי כקוראת שקטה והחלטתי לחזור. התגברץי על הקשיים הטכנולוגיים והצלחתי להיכנס. מקווה שתקבלו אותי בחזרה. הילה

08/04/2018 | 11:11 | מאת: מיכ...

היי הילה יקרה!!! שמחה שחזרת ולא התייאשת מלחזור! כלנו דאגנו לך, הבנות מאוד רצו לדעת שאת בטוב, כי לא ממש הרגישו שנפרדת מהן...וזה קצת מערער כשלא נפרדים. אז ברוכה השבה ונשמח לשמוע מה אתך, וכל מה שאת תהיי מוכנה לשתף על מה שעברת.. מיכל.

08/04/2018 | 17:55 | מאת: NOT_FOUND

מיכל אני מבינה את הדאגה מצטערת שלא נפרדתי. האמת שלא התכוננתי להיפרד, חשבתי שזה יהיה זמני וזה התארך יותר מידיי. אני יותר רוצה לשמוע מה איתכן. הילה

08/04/2018 | 11:19 | מאת: mika

הי הילה יקרה, ברוכה השבה ואני שמחה מאוד שחזרת :) מוזמנת לספר ולשתף מה שלומך...

08/04/2018 | 17:56 | מאת: NOT_FOUND

היי מיקה תודה אני בסדר יש שיפור בהרבה תחומים וקשה מאוד באחרים. תודה!

08/04/2018 | 15:27 | מאת: אביב 22

הילה יקרה את יודעת דאגנו והאמת שגם קצת כעסתי ועדין .. כי כשלכולנו היה קשה להכנס התחננתי שתשאירו אות חיים . היית חשובה לי ואפילו מאוד כמו אדם שמכיר אחר ,והכי מבינה את הקשיים מסביב שגרמו לך להכנס ...ואז ללכת אבל נראה היה שאנחנו לא באמת היינו חשובים לך . כמו אנשים זרים זה לזו .. אבל , הכי שמחה שנכנסת ועדין לא נכנסת רשומה . תפתחי מייל חדש נקי לצורך הרישום והכי חשוב אל תרשמי עם אף שם שנרשמת בעבר כולל ההילה 36 כי הוא לא יקלוט אותך .. את חייבת מייל נקי שהמערכת לא מכירה ושם נקי תעשי הילה ומספר שעוד לא עשית ... זה מה שעשיתי לחטוליתוש כי המערכת לא נתנה את השם המוכר לה ... בהצלחה אהובה והכי מקווה שאת בסדר ושסיימת ללמוד ושמצאת את עצמך בעולם. חיבוק ענק ואוהב אם לא תצליחי אני אשאיר כאן מייל ואעזור לך בשמחה ....

08/04/2018 | 17:53 | מאת: NOT_FOUND

היי אביב אני מבינה את הכעס שלך. מצטערת שנעלמתי לכן.... יקח זמן להחזיר את האמון מחדש. פתחתי מייל חדש ואני באמת לא יודעת למה הוא לא קלט את השם שלי. אני מקווה שאת בסדר הילה

09/04/2018 | 17:37 | מאת: אביב 22

הילה ממי הכל בסדר אני יותר שמחה וגאה בך שכנסת מכועסת ... והאמון בסדר ברור לי הקושי ...פשוט דאגתי 😊 ועכשיו בבקשה תעשי צעד צעד כמו שאני כותבת ומבטיחה לך שתצליחי ... 1 - תפתחי מייל נוסף חדש .. אין ברירה המערכת מזהה את הקודמים . 2- תירשמי שוב כאילו פעם ראשונה ניכנסת לדוקטורס ... אבל וזה הכי חשוב ...לא עם הילה או הילה 36 או כל שם שכבר רשמת אפילו עם רשמת אותו .עם מייל מפוברק בקיצור שם שהמערכת לא מכירה בכללל... שוב אם לא תצליחי אני ארשום לך כאן מייל שנוכל להתכתב ואעזור לך .. ספרי עלייך עם נכון לך .. ובקצב שלך יקרה לוקח זמן להתאקלם .. אוהבת

08/04/2018 | 19:13 | מאת: סוריקטה

כבוד על התעוזה. מוזמנת לספר, אם תרצי. פנינו לעתיד, סוריקטה

הי הילה, ברוכה השבה! מקווה שתצליחי לסדר את שמך... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית