החלום- אביב

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/05/2001 | 13:42 | מאת: אליאן

מן הסתם בטח תרצי לקרוא ואני ארצה לדעת מה את חושבת על זה. חלום- חלמתי שילדתי בניתוח קיסרי. לכל רוחב הבטן התחתונה היה חתך גדול ותפרים. הייתי צריכה לכת לבדיקה כי היה חשש שהתפרים נפתחו. הלכתי לבית חולים וחיכיתי לרופא שיבוא לבדוק. הרופא בא בדק ואמר שעליי להיות זהירה ולא להתאמץ ולא להרים דברים כבדים. חזרתי הביתה ואימא שלי הייתה שם. היא שמרה על התינוק/תינוקת . ראיתי פתאום שהשעה שבע ונבהלתי כי ידעתי שאנחנו צריכים להיפגש. צלצלתי למונית והם אמרו שהם כבר מגיעים. חיכיתי וראיתי שהשעה כבר שבע ורבע והמונית לא מגיעה אז צלצלתי לעוד מקום וביקשתי שישלחו לי דחוף. ירדתי למטה ועמדתי בכביש כדי לחפש מונית . כל המכוניות שעברו היו עם אנשים בפנים. עליתי חזרה לבית והשעה הייתה שבע עשרים וחמש. פתחתי את המחשב והתחברתי לאינטרנט וראיתי שיש לי הודעה מדר' קרני. הסתכלתי וראיתי רק את השם שלי אליאן וסימן שאלה. הלכתי מהר לראות את התינוק וראיתי שהוא ישן. והתפלאתי שתינוק כזה קטן ישן כבר שש שעות בלי לאכול. כשידעתי שתינוקות אוכלים כל שלוש ארבע שעות בערך. אבל אמרתי שכנראה הוא אכל יותר מהרגיל והיה לו טעים אז זה בסדר. ירדתי שוב בבהלה שאני מפספסת את הפגישה בלי שאני יכולה להגיד לך שזה לא בכוונה. בסוף מצאתי טרמפ וביקשתי שייקחו אותי דחוף וכששאלו לאן הסתבר ששכחתי את הכתובת. וידעתי לכוון לפי הדרך. עליתי במדרגות אליך בריצה ואמרתי לך בקושי שאני מצטערת אבל יש לנו עוד חמש דקות ואני אסביר לך שזה לא באשמתי. פשוט לא מצאתי מונית ואם הייתי הולכת ברגל אז הייתי בכלל מפספסת את הפגישה. ובדרך שכחתי את שם הרחוב. רציתי שתמשיך את השיחה והמטופלים הבאים פשוט יחכו ויבינו שהיה עיכוב קל.

29/05/2001 | 13:47 | מאת: שומר מסך

תשאל את אישתי לונה חלמנו ובטח ראית את הסידרה לגעת באושר

29/05/2001 | 13:51 | מאת: אליאן

אישתך מבינה בחלומות?

29/05/2001 | 14:22 | מאת: אביב

אליאן נשמה שלי, קשה קשה... החלומות שלך הולכים ומסתבכים... אבל בואי ננסה לעלות שאלות ביחד ונראה לאן זה יוביל אותך ואותי. הלידה היא של תינוק, שמסמל עבורי משהו שאת יצרת ובראת ונתת לו חיים, והוא גדל ומתפתח בתוכך. אבל הלידה היא לא רגילה ולא טבעית היא נעשית בניתוח קיסרי, שמשאיר תפרים שאי אפשר לפספס, לכל אורך הבטן, והם גם נפתחים, והרופא צריך לבדוק אותם. מי או מה זה התינוק הזה ? את זה רק את יכולה לדעת, את נותנת לו חיים. כשאת אומרת "ידעתי שאנחנו צריכים להיפגש " את מתכוונת אלי ? אם כן, אז את לחוצה להגיע לפגישה איתי, אבל אין לך דרך, כל המוניות תפוסות ומלאות אנשים, ואולי זה מסמל את זה שאני מדברת עם יחסית הרבה אנשים כאן בפורום, כל המכוניות מלאות אנשים, אולי בהרבה הודעות כאן בפורום אנשים מתייחסים אלי ופונים אלי ? ואת לא מצליחה להגיע אליי, למרות שזה מאוד חשוב לך ? ההודעה מד"ר קרני, היא הודעה ממך לעצמך. מה את שואלת את עצמך ולגבי מה נשארת עם סימן שאלה כזה גדול בלי תשובה ? ועל זה גם את תצטרכי לענות. התינוק שאכל וישן הרבה זמן. אולי זה הילד שבך ? אולי את מרגישה כבר שבעה קצת מהחיים האלו ומלאה ורוצה לישון שינה עמוקה מכורבלת כמו תינוק ? והשינה הזו תהיה לך טובה ובסדר ? את לא צריכה לזכור את שם הרחוב כדי להגיע אלי, את יודעת את הדרך ויודעת איך להשיג אותי בלי שמות ובלי כתובות, סתם לפי הכינוי, מצליחה להגיע אלי ולגעת בי אפילו דרך סתם טרמפ אקראי, דרך סתם הודעה שמישהי אחרת בכלל כתבה ואני הגבתי ואת הגבת לתגובה. ואת רוצה שאני אמשיך לדבר איתך, וכל האחרים כאן בפורום יבינו אולי, שזה בסדר, שאני אגיע גם אליהם, אבל קודם אני איתך. את הראשונה אצלי, וזה רק עיכוב קל בהתיחסות. אז זהו, התייחסתי להכל, בהנחה שאת באמת מדברת עלי, ואני מקווה שלא טעיתי בזה, ושזה לא רק הרצון שלי לחשוב שחלמת עלי, אלא שבאמת זו היתה כוונתך. אם לא תקני אותי. השאלות שנותרו פתוחות, תחשבי עליהן, רק את יכולה למצוא להן את התשובות. ודרך אגב, אם זאת באמת אני, בחלום, אז איך נראיתי שם ? סתם מסקרנות שלי, איך אנשים מעבר למסך מדמיינים אותי. :-) ואליאן, אני פה בשבילך, לא משנה עם אני מדברת גם עם אנשים אחרים. יש לך פינה מיוחדת, חמה ולוהטת אצלי בלב. השארת אצלי שריטה עמוקה, פגעת, קלעת בול, ועכשיו לא יעזור לך כלום. את איתי ואני איתך. שלך, אביב.

29/05/2001 | 15:03 | מאת: שומר מסך

ומה עם החלום שלי אביב

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית