טיפול נפשי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/05/2001 | 09:50 | מאת: אני

http://iol.msn.co.il/communities/psychology/include/articles/292223.asp

29/05/2001 | 11:15 | מאת: Jacki

היי אני, מצד אחד נהניתי לקרוא דבר כה מעניין, אבל מצד שני לא בגלל הנושא) .... את יודעת. ואני חושבת שאם מטופל מקיים יחסי מין על המטפל שלו זה בגלל שהוא תלוי בו מבחינה מסוימת, הוא אוהב אותו - זה נכון! אבל לא אהבה מינית, זה מתפרש ככה, והמטפל מנצל את זה. סה"כ , אני חושבת שכשמישהו הולך לטיפןל פסיכולוגי הוא לא במצב הכי יציב שיש, הוא מרגיש תלוי, דחוי, וכו', ואם הוא מישהו מקיים איתו יחסי מין, ובמיוחד אם זה המטפל שלו, אז הוא מרגיש אהוב..... העניין הוא שההרגשה הזו היא לטווח קצר בלבד, אני חושבת שלבסוף, כשהמטופל מבין שזה פסול, הוא מרגיש מנוצל עוד יותר. למה הפנת אותנו לשם? לא שאני מתלוננת..... העניין הוא, האם את מתעניינת בנושא, את מכירה מישהו שקרא לו מקרה? לא שזה הכרחי... אבל לא משנה. בכל אופן, תודה שקישרת אותנו למאמר.. ממני יום טוב!!!!!!!!!!!

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית