כאבי ראש

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/05/2001 | 09:24 | מאת: משה

בן 23 בריא בדר"כ סובל מ ADD טוםלתי בעבר באופן שוטף בניטן מזה כמה חודשים אני סובל מצפצופים באזניים וסחרחורות משום מה חשבתי שמא העניין נפשי ולא רפואי מאחר והבדיקות לא העלו שום דבר

30/05/2001 | 02:10 | מאת: טלי וינברגר

משה שלום רב, לצערי עדיין אין פסיכיאטר יועץ בפורום. ד"ר פלד אינו נמצא כעת. בקרוב יצטרף פסיכיאטר לצוות היועצים ותוכל להתייעץ עימו לגבי התופעות שהזכרת. בברכה, טלי פרידמן

30/05/2001 | 21:15 | מאת: ד"ר אורן קפלן

משה שלום לאחר שמוצו כל הבדיקות הרפואיות ניתן אכן לבחון את ההיבט הנפשי של התופעה. אני מציע שתפנה לייעוץ פסיכולוגי בנושא. במידה ואתה גר באזור המרכז תוכל לפנות למרפאת הכאב בבי"ח איכילוב בתל-אביב. יש שם צוות רב תחומי של רופאים ופסיכולוגים וניתן יהיה להתאים לך טיפול מתאים. התקשר למרכזית ביה"ח ובקש את מרפאת הכאב 6974444 בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית