עץ תודות מוזמנים באהבה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/01/2018 | 17:47 | מאת: אביב 22

תודה שאני כותבת תודות למרות התנגדות קלה מהבוקר תודה שאני שמה לב למתח שיש בי תודה שאני יודעת שאמא זה אישיו לא פשוט עבורי תודה שאני רוצה לעשות תהליך של עיבוד לפני לכתה תודה שאני מבינה את החשיבות תודה על עבודה ופרנסה תודה על יכולת ניתוק כשצריך תודה על שיח עם הסובבים אותי תודה על עומס של החיים תודה על עשייה ותהליך תודה שאתם כאן שבוע טוב וקל

22/01/2018 | 08:45 | מאת: ינשוף

תודה שרגוע יותר בפנים תודה שהבנתי שתחושת החוסר בטחון בטיפול קשור לזה שלבטוח זה אומר לקבל כל מה שהיה תודה שאני אוהבת לרוץ תודה על הרצון להמשיך למרות הפחדים( רק להיום) תודה

22/01/2018 | 11:51 | מאת: אביב 22

תודה שקמתי תודה שאני לומדת לקבל את עצמי כמו שאני תודה על הדרך תודה על הבנה של דברים תודה שאני יודעת שלא הכל אני מבינה ויודעת תודה שאני לומדת לראות את האחר גם כשזה נוגע בי במקומות כואבים תודה על תהליכים ולמידה תודה על היש בחיי תודה על מחשבות תודה שלא קופצת אם האנטי ולומדת לווסת לנשום ולהכיל תודה על עשייה לטובת עצמי תודה שמקשיבה לחלקיוחושבת יותר מערכתי תודה לחלקי ששמרו עלי ועדין תודה שהנפש שלי הייתה מספיק חכמה ליצור את עצמה ולהגן עלי תודה על המקום הזה שיהיו ימים טובים ....

22/01/2018 | 14:25 | מאת: סוריקטה

תודה אביב שכתבת. חיכיתי לך. ואת, כמובן, מוזמנת כרצונך החופשי. סוריקטה

22/01/2018 | 17:54 | מאת: אביב 22

סוריקטה יקרה קצת ללא מילים .. אמא זה פשוט נושא קשה כל כך ואני מנסה אבל כל אזכור שלה אני נעלמת ומתנדפת ... קשה לי לגעת בכאב ובכעס מולה קשה עד בילתי אפשרי ... והפנטזיה שהיא תשתנה שתהייה לי /להם אמא נורמלית שאוהבת .. אין לה סוף . כואב ויודעת שמוכר לך .. חייבת להצליח לפני לכתה אחרת לא בטוחה שאצליח להשתלט על המורכבות שלי .. פוחדת שאגיב לא שקול ולא נכון .. אוף כל כך עצוב ותודה שאת כאן

22/01/2018 | 14:27 | מאת: סוריקטה

תודה שעשיתי כבר תהליך היפרדות מאמא טרום לכתה. תודה על אנשים שפגשתי וחלקתי איתם סיפורי עבר. תודה על המקום כאן. סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית