לטוס לבד לחו"ל לטייל

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

19/01/2018 | 17:12 | מאת: מימה1

בעיר זרה במדינה זרה.. ולסמוך על עצמי שאסתדר. שאם יהיה לי שאלות ואצטרך הכוונות אז תמיד ימצאו אנשים טובים בסביבה שיעזרו. איך מאמינים בזה? כי נגיד אמא שלי יש רק פחדים מפני הזרות של הכל וסכנות אפשריות ונראה שיצאתי פחדנית כמוה... אני בכלל לא מדברת על טיול בג'ונגלים או מדינות עולם שלישי.. אלא ערים מפותחות. אפילו זה קצת מפחיד ומלחיץ. כל הלא ידוע הזה. אבל ממש בא לי. ואין לי עם מי אז לבד. אודי איך אתעלה מעל הפחד ועכבות ואצליח לארגן תוכנית טיול ולטוס ולהסתדר בטיול חו"ל לבד בלי לחוש חרדה? צריכה לסמוך על עצמי ועל העולם. שאסתדר ושהסביבה תמיד מספיק טובה וזמינה על מנת לעזור.. וללמוד מלא דברים חדשים- מטבע חוץ, תחבורה, כתובות... מלחיץ. בא לי.

21/01/2018 | 18:50 | מאת: סוריקטה

הוי מימה, אני מרגישה שאת קופצת מנושא לנושא ללא רצף. בכל אופן, חרדה מוכרת. סוריקטה

הי מימה, יופי של רצון. עכשיו צריך לפעול להגשמתו. לתכנן ולבצע. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית