אודי אהוב וכולכם יקרים !!!!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/01/2018 | 23:11 | מאת: .במבי פצוע..

תבוננו בגשם שיורד, תצאו החוצה,תרימו את הראש ,תפתחו את הפה ותטעמו את טיפות הגשם שמטפטפות לכם לפה.. תהנו..תריחו את האדמה שסופגת לתוכה את הגשם.. תחזרו הביתה ,תצמידו את האף לשמשת החלון ,תראו שהשימשה כוסתה בהבל..תציירו על השמשה ציורים אבסטרקטיים, תחזרו למיטה ותתכרבלו טוב טוב .. שבת שלום לכם אהובים

הי במבי, כיף גדול של חורף וגשם. אפילו הרוח נחמדה בעיני... אודי

19/01/2018 | 05:00 | מאת: סוריקטה

הי במבי, יצאתי לרוח (כמעט כתמיד). גמני אוהבת את הרוח. פורשת ידיים לשמיים. העולם שלי. מעט מידי גשם בארצנו וכל כך מחכה לו. לסופות הקטנות (ובכלל לא מפחידות) האלה. ובבית - החתולים ואני. תודה יקירתי, סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית