בהתנהגות מוזרה ילדה בת 14

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/01/2018 | 18:51 | מאת: NOT_FOUND

שלום אני אמא ל 4 ילדים הילדה הקטנה בת 14 , היא מאוד מופנמת מרגישה שאני לא יכולה לחדור אליה ללב למרות שאנחנו אוהבות אחת את השניה מפרגנות ומתחבקות .יש מספר דברים שממש מפריעים לי 1.היא מסתירה במגירה בגדים מלוכלכים במקום לשים בכביסה. כמה פעמים דיברתי איתה ואמרתי לה שאין מה להתבייש אם התלכלך ושתשים בכביסה ואין טעם להסתיר כי באיזה שהוא שלב כבר לא יהיה לה מה ללבוש 2. יש לה חברות והיא הולכת לחברות אבל כמעט אף פעם לא מביאה חברות הביתה ,למרות שאני אומרת לה להזמין חברות היא טוענת שאין מה לעשות בבית וסתם משעמם . אני מרגישה שיש כאן בעיה עמוקה אבל אני לא מבינה למי לפנות לא ברור לי .ואיך מטפלים בנושא ,יש לי כאמור ילדים גדולים יותר ואף פעם לא נתקלתי בהתנהגויות מוזרות כאלה . אודה לתשובתך

שלום לך, אם את מרגישה שהיא במצוקה - קחי אותה להתייעצות מקצועית כדי לברר את העניין. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית