רוצה להשתטות ולהשתחרר..

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/01/2018 | 09:14 | מאת: .במבי פצוע..

זהו.... עברה שנה.... כבר עברנו את כל החגים ואפילו יום השנה כבר עבר... אז די...... רוצה להשתחרר, לשחרר את הגוף , להרפות , לנשום עמוק , לחזור לחיים , לשמוע שוב את ציוץ הציפורים, טוב בשבט מתקרב... יום של חג לאילנות... כבר ראיתי שקדיות שלבושות בוורוד,בלבן... כבר מתכוננת לחג... גם אני כמו האילנות... רוצה ללבוש וורוד...לראות את השמים הכחולים ,את השמש שמחייכת אלי ואומרת : מתוקה...העולם ממשיך להתקיים ,ואפילו בטוב... והכוכבים יקרצו לי קריצה שובבה ויאמרו: במבי .. יאללה..קומי..התעוררי... ראי אותנו ..מושיטים אנחנו לך ידיים.. בואי במבי..הצטרפי אלינו לריקוד משוחרר... רוצה להשתטות סתם.. לנסות "לצייר" עם אימוג'ים שונים ללא מחשבה כלשהי..סתם "מה שיוצא" 🌋🌋💐💐🍃🍂🍂🍂🍁🍁🍁🐦🐦🐦🙌🙌🙌👏👏✍✍🙆🍶🍶🍶🍶🍶🌋🌋

18/01/2018 | 15:23 | מאת: סוריקטה

הי במבי אחותי האהובה, חירות. רעיון נהדר להשתגע עם הרגשונים: 🤗🤡😻👵👩‍🚀🙆‍♀️💞👒👓 לכו תדעו איך זה יראה במחשב... סוריקטה

18/01/2018 | 23:01 | מאת: .במבי פצוע..

סוריקטה אהובה 💜 יאללה... להשתטות..🎹🎶🎶🎵🎼🎻🎤 🏇🏇🏇🎓🎩 ☯⛄☃🔥❄🌈⛅⛈☔⛄☃🌠🌠 🍶🍶🍶🐝🐬🐦🐣🐣🐾🐾🐾

18/01/2018 | 18:56 | מאת: סוריקטה

... ובמבי, אני הכי אוהבת את ט"ו בשבט. ואת גם מזכירה לי את געגועיי לאנליזה. שלך, ועל הדרך עוד חיבוק, סוריקטה

הי במבי, אני ממש בעד! אודי

21/01/2018 | 19:57 | מאת: מימה1

איזה רצון יפה. לכי על זה :)

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית