עץ תודות מוזמנים באהבה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

17/01/2018 | 07:24 | מאת: אביב 22

תודה שקמתי תודה שלרגע הייתי צריכה לחשוב איזה יום היום תודה שיש מקום לכתוב תודות תודה למטפלת תודה על התהליך תודה שאני רואה דברים ומבינה תודה על יכולת ליצור קשרים תודה על תמיכה בדרך תודה שיש מי שאכפת לו ממני ושאני מרגישה את זה תודה על רשת הבטחון לכל מקרה תודה שאני יודעת לשים גבולות לעצמי תודה שאני מודעת לחלק האובססיבי ופורץ הגבולות שלי תודה שאני לומדת לעבוד בצוות עם חלקי תודה על שיח פנימי תודה אודי על היותך תודה על המקום הזה

17/01/2018 | 22:14 | מאת: ינשוף

תודה שתכף נגמר היום תודה שאפשרתי תודה שהסכמתי לרגע לסמוך תודה שאני כן מתקדמת תודה שהלכתי לרוץ תודה שיש דוביים שמרגיעים תודה על המקום הזה תודה

18/01/2018 | 07:13 | מאת: אביב 22

תודה שקמתי תודה לעזרה בדרך תודה שאני בונה רשת בטחון לכל מיני סיטואציות תודה שאני יודעת לבקש עזרה תודה על הבנות תודה על תהליך תודה על בית ומשפחה תודה על היש בחיי תודה שאני מבינה שהתגובות קיצוניות הם לא קשורות למציאות היום תודה על נסיון לשנות והבנה שלא הכל אפשרי לשנות תודה על מי שאני על כל חלקיי הנפלאים שעוזרים לי לחיות תודה על ספר שמזכיר לי שאני לא לבד תודה עליכם תודה אודי על האפשרות ועל המקום ... זה כל כך נעים בלב שיש פינה כזאת שמקבלת אותך כמו שאתה ...💜

18/01/2018 | 15:20 | מאת: סוריקטה

תודה שקניתי לי אתמול חטיף אנרגיה שנקרא פוזיטיב. אני מה זה עצובה. אבל פניי לעתיד. השגתי תומכים רבים במציאות. סוריקטה

18/01/2018 | 19:05 | מאת: סוריקטה

תודה למטפל שלי שעוזר לי לעשות סדר בראש. להבין איפה ההשלכות ואיך לתקן תפיסה. תודה שהוא עוזר לי להיות יותר חכמה. ורגועה. תודה שעזר לי להיפרד מהאמא. תודה למקום הזה שמאפשר לי להתבטא, בין אם לומר דברים חכמים יותר, או כאלה שמתבררים כשגויים יחסית בדיעבד, או שמא אפילו שטויות. לילה טוב וסופשבוע נעים, סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית