להיות בתוך הגוף........

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

14/01/2018 | 14:12 | מאת: ינשוף

קשה לי להיות בתוך הגוף מרגישה שרוצים לפרוץ החוצה הראש מתפוצץ מתאמצת לשאר נוכחת.. לעשות.. לתפקד אבל בפנים יש לחץ.. מרגישה כמו בתוך סיר לחץ שעומד להתפוצץ אני כל הזמן צריכה להחזיק אותם בפנים ואין לי כוח יותר... אין לי כוח

14/01/2018 | 17:25 | מאת: אביב 22

ינשופי .. זה בסדר יקרה תני להם מקום איפה שנכון בבית מול חברות טובות בטיפול .. כן תשימי גבולות בעבודה אבל את תנסי להקשיב להם למה שהם רוצים אולי זה בעל פתרון . חיבוק ענק .. ומזכירה לך זה תהליך ארוך ואיטי ..

15/01/2018 | 09:13 | מאת: ינשוף

תודה שאת מבינה תודה שאת בחיי

15/01/2018 | 05:52 | מאת: סוריקטה

הי ינשוף, קצת כזה, נראה לי: https://dlg7f0e93aole.cloudfront.net/wp-content/uploads/depression-1.jpg הלוואי שתגלי כוחות, על אף שנדמה שאוזלים, ותצליחי להיאסף, ככל שניתן, סוריקטה

15/01/2018 | 09:14 | מאת: ינשוף

תמונה שמשקף את מציאותי במדוייק. תודה שאת כאן ומבינה

הי ינשוף, זה בסדר. גם ההרגשה שאין כוח היא בסדר. זה באמת מעייף מאוד. אודי

17/01/2018 | 01:31 | מאת: ינשוף

תודה אודי על המילים שנותנים ליגיטימציה לכל רגש להיות..תודה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית