אין לי שקט.................

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

11/01/2018 | 15:48 | מאת: מימה1

הנפש נסערת. אני הולכת ברחוב ומרגישה את הריקנות של עצמי. ושומעת את ההזדעקויות של עצמי מבפנים. ואין לי שקט. למה אף אחד לא עזר לי כשביקשתי? רציתי להיות בטוב. העולם לא משתף פעולה. אני לבד. מה ההרגשה הזאת?? אני מנסה להיות נורמלית ובפוקוס. מנסה שיהיה לי טוב והכל מבפנים ריק או לא שקט ונסער.. מה זה??? למה אין לי שקט מסופק מבפנים???

14/01/2018 | 21:20 | מאת: סוריקטה

הי מימה, את אומרת שביקשת עזרה, אבל לעתים לכאורה זועקים עזרה, ובה בעת הודפים אותה ולא מזמינים. מרחיקים. כאילו משהו פה לא אמת. או משהו לא לוקח אחריות. או לא משתף פעולה. סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית