טלי חשבתי לי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/05/2001 | 22:08 | מאת: Angel

אולי כדאי להתאמץ עוד קצת? אולי לא כדאי להחליף את הפסיכולוגית... הרי העבודה-יש בה משהו מועיל.היא מתישה ,אבל יש בה משהו מועיל. בשבועיים של לחץ שמרתי על עצמי מהנפילה לדיכאון שבסוף הגיעה בחופשה... ולהתחיל את הכל מחדש עכשיו? עם מישהי אחרת? אולי כדאי להתנגד בכל בכח לדפוס הנשנה? יש דעה בעניין? (אל דאגה-כל שאני מבקשת הוא דעה.אני יודעת שזו החלטה שלי).

28/05/2001 | 22:24 | מאת: טלי וינברגר

מחשבה מעניינת ולדעתי - במקום. אולי תביאי אותה לטיפול? זה המקום הכי נכון להתחבט בו בשאלות כאלה. אני שמחה שאת רואה את הדפוס, חושבת עליו, ומנסה להיאבק בו. כל הכבוד! טלי פרידמן

28/05/2001 | 22:29 | מאת: Angel

כן,אבל מספיק לפעמים נדמה לי שהיא לא כל כך אוהבת אותי. אחרי שסיפרתי לה על חיי ועל אופי ההפרעה שלי, היא חזרה והתריעה "הדרך תהיה קשה" , "את צריכה לשקול היטב שזה מה שאת רוצה" , "תהיי מוכנה לעשות כל מה שאני אומרת?אני לא אכריח אותך אבל אני מקווה שתלכי איתי". היא מנסה להבהיל אותי ,כדי שאני אלך. אולי לא נעים לה להגיד לי ללכת. אז פתאום אני אעלה את נושא הדפוס החוזר ונשנה והפגישה שקבעתי עם מטפלת אחרת?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית