לאביב..............................

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/01/2018 | 10:03 | מאת: mika

הי אביב, בהמשך לתגובה שלך אליי: אני יודעת שהגזמתי עם הפתיחות שלי איתה, אבל מצד שני , כאב לי שמדברים עליי ככה. כי אני באמת מנסה לתקן ומשקיעה כל כך בלשפר את המצב שזה פשוט לא יפה שמדברים עליי ככה מאחורי הגב. בטח ובטח לא מישהו שאני מעריכה. אם היא בוחרת להתרחק, אז זה עניין שלה ואני אקבל את זה. אבל לפחות שתדע את הסיבה להתנהגות שלי.

10/01/2018 | 05:51 | מאת: אביב 22

מיקוש את בסדר .. ועדין מאוד ממליצה לקחת לטיפול ולעבוד שם לעומק על מערכות יחסים .... ובוקר טוב ושלום ...זאת התחלה נהדרת .....

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית