לטלי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/05/2001 | 21:55 | מאת: אביב

היי, בא לך לעשן איתי סיגריה ? כואב לי קצת בלב... ולא בא לי לעשן לבד... שלך, אביב.

28/05/2001 | 22:03 | מאת: טלי וינברגר

תגידי לי...את עובדת בשב"כ? איך ידעת שאני הולכת להדליק סיגריה? :) רוצה אש? ( ( ) ) [------- [------- טוב, ניסיתי להיות יצירתית ולצייר סיגריה עם אש... לא הצליח לי. מצטערת. טלי פרידמן

28/05/2001 | 22:19 | מאת: אביב

טלי, טוב, אז יצירתיות זה לא הצד החזק שלך :-))) לא נורא, לכל אחד יש את הצד החלש שלו... :-))) תודה, על הסיגריה, זה עזר... אבל מה הפלא, זה תמיד עוזר... תודה, שאת פה, שם ובכל מקום, לא זורקת ולא מתייאשת, למרות הכל. שלך, אביב.

29/05/2001 | 07:24 | מאת: אביב

טלי יקרה, האמת היא שבבוקר הציור שלך נראה הרבה יותר טוב, ובכלל הכל נראה הרבה יותר טוב. למרות הפחד הצלחתי לישון, וישנתי טוב, בלי חלומות קשים ובכלל, ובטח גם בגלל שידעתי שאת קצת חושבת עלי, אז הייתי רגועה. בבוקר, כרגיל האוטו לא התניע :-)))) מה קורה פה, זה אוטו חדש לגמרי ? לא נורא, אני אטפל בזה במהלך היום. שיהיה לך יום מקסים, שלך, אביב.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית