מישהי ואביב

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/05/2001 | 19:42 | מאת: שרון

תחפשו בעצים........בין הענפים המסתעפים חיוך של תקווה........וגעגועים

28/05/2001 | 19:45 | מאת: אביב

שרון יקרה, כבר מצאתי ואני פה, ספרי לי מה קורה אצלך ? איך עבר החג ? ואיך את בכלל ? נראה לי שיש אצלך משהו שמתרחש, מין עליות ומורדות קטנות שכאלה... לאורך זמן.... ? אביב.

28/05/2001 | 19:56 | מאת: שרון

הי מתוקה.כייף שאת שוב כאן. ראיתי שניסית להתחבר דרך הicqאך ללא הועיל. גם לי יש בעיות מוזרות. האטת קצב הדפסה והתנתקויות. יש לך מושג מהו המקור? אני..........אני מנסה להתאזן......יש לי כאבי ראש חזקים לאחרונה...האמת שכבר מזמן לא היו לי והם חזרו...איך לא. אני פשוט לא מצליחה להיות יותר מדי זמן מול המחשב. אני מתעייפת והרקות הולמות בחוזקה.........אז אני מתנתקת יחסית מהר. הגעגועים מפרים את שלוותי, אבל אני בשליטה.והמאמץ תורם לכאבי הראש.......מעבר לזה אני מתמודדת על תפקיד ומחכה לי מבחן נוסף ובכן........יש מספיק דברים שמטרידים. צר לי שאני כה סלקטיבית. אני לא ממדרת אותך. תשאלי את אליאן.....יש לי חשש קל מהחשיפה. לא שלי חלילה של הנוגעים בדבר........אני אכתוב לך לicq או לemailבתקווה שכבר חוברת. ואת?............אנחנו מסונכרנות........נכון?.......... אל תתני לתחושות האשם לצמוח......את כאן ועכשיו עוברת תהליך נפלא שלא יכולת לעבור אפילו לא שעה קודם.........כאן המונח "ויפה שעה אחת קודם." לא תופס. הוא לא תופס בכל הנוגע לתהליכי הבראה פיזיולוגים ונפשיים. זוכרת את התפוח הירוק?......... אז אל תצטערי כי זה לא קרה קודם........היי מאושרת שזה בכלל קרה..........שהצלחת להרים עצמך מביב השופכין , להלחם (ואודך.) ולקבל הזדמנות לשקם יחסייך עם אמך. אז התרכזי בחיים.....אני חליליה לט מנסה למחוק את זכרון אביך. אני רק רוצה שהוא ישאר זכרון חקוק מלווה .......... אגב...אין כמו שלמה ארצי.........יש בו משהו כלכך ארצי....רומנטיקה מתקתקה שלפעמים נוגעת בדיוק כשצריך באותם מקומות סמויים מעין ..המקומות אליהם הכאב הפרטי שלנו מתנקז......

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית