אודי,

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

16/11/2017 | 06:32 | מאת: אביב 22

אודי אני מבקשת מילים כאלה שיחזקו את המקום שכל כך מפחד מהאנשים הרעים של היום. אודי הם באמת אנשים מסוכנים וזה שלב שמערכות החוק לא יכולות לעזור . ..תלונה רק תגדיל את הסיכון ... לא מתכוונת לוותר להם אבל זה ממש משחק באש ,של עולם שאני לא מכירה ... אני פוחדת כל כך .

16/11/2017 | 07:53 | מאת: מיכ...

לצערינו העולם לא מבין...אכזר. אכן צריך אומץ להתמודד מול אנשים בעמדות כח....את חזקה!!! והטוב ינצח! חיבוק

16/11/2017 | 09:54 | מאת: אביב 22

הם לא בעמדות כוח הם עבריינים שבטוחים שיכולים לקבל הכל באיומים והפחדות ...לא פשוט אבל הטוב ינצח

16/11/2017 | 10:01 | מאת: אביב 22

זה עוזר ומקל קצת

16/11/2017 | 08:23 | מאת: סוריקטה

... נשמע ממש מפחיד, ממי... לא יודעת מה הייתי עושה לו הייתי במקומך, לא יודעת... עצוב ומרגיז חיבוק סוריקטה

16/11/2017 | 10:00 | מאת: אביב 22

תודה .לא שיש לי ברירות , לוותר להם זה אומר לתת את האצבע ואחריה תבוא כל היד . אלוהים יעזור לי .... עוד אחד מהדברים שיחשלו את הנפש . 😊

16/11/2017 | 10:38 | מאת: ינשוף

מקום לא פשוט אביב יקרה כל כך הרבה רוע בעולם... איתך, ינשוף

הי אביב, אל מול סכנה ממשית יש לנהוג בזהירות ולפחד יש כאן תפקיד משמר. זה לא אומר שלא נפעל, אלא שנדאג להגן על עצמנו מפני פגיעה. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית