עץ תודות מוזמנים באהבה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/11/2017 | 06:02 | מאת: אביב 22

תודה על יום חדש בפתח תודה שקמתי יחסית שלמה תודה על תובנות ומחשבות תודה על ניתוק שעוזר לתפקד תודה על מאמר מדוייק כל כך תודה על מטפלת מיוחדת במינה תודה שאני מוכנה לקבל את כל חלקי העצמי שלי גם עם בהסתייגות אני יודעת ומבינה שזה ממש חשוב תודה שאני לא מוותרת לעצמי ועל עצמי תודה על עשייה תודה שאני מנסה להוריד הרס עצמי תודה על אכילה לרוב שפוייה תודה שאני מזהה את הבולמוסים גם אם לא תמיד מצליחה לעצור תודה שכבר הרבה זמן לא הקאתי תודה שיש דרכים אחרות להביע מצוקה תודה דלמדתי לבקש עזרה תודה שיש בי דמויות מובנות בטוב שהרצון הראשון כשקורה משהו לשתף אותם והם גם שמחים כשזה קורה ...משהו מאוד ראשוני שלא קרה עם אמא או אבא . תודה על יום עמוס שכבר החל תודה על כוחות למרות הכל תודה על המקום הזה שמאפשר בטוב להיות תודה על היותכם תודה אודי על היותך כל כך בטוב

15/11/2017 | 09:10 | מאת: שיק21

מנסה.... תודה על שקיבלתם אותי בחום תודה על עבודה שמרגשת אותי תודה על חברות נפש תודה על שיש טוב לצד הרע תודה על המשפחה המדהימה שלי תודה על שישנתי טוב הלילה

15/11/2017 | 21:37 | מאת: ינשוף

תודה על הניתוק שעוזר לי להמשיך

16/11/2017 | 05:22 | מאת: אביב 22

תודה על בוקר חדש תודה שישנתי מה שישנתי תודה על מים חמים למקלחת הבוקר תודה על קפה תודה על אוטובוס תודה על בעלי החיים והטבע תודה למילים תודה לשירים תודה על היותי מורכבת . תודה שיש לי כוחות תודה על הגנות הנפש תודה שמצליחה לכתוב תודה שאני לא מוותרת תודה שאני לא מתפרקת לגמרי מול אנשים רעים תודה על מטפלת וטיפול תודה שאנמ מצליחה לבקש עזרה תודה שיש מי שמוכן לעזור ולהיות תודה על אהבה ושמחה לצד הכעס והכאב תודה על היותכם כאן

16/11/2017 | 08:21 | מאת: סוריקטה

תודה שיש לי כבר מחשב מחובר. עסוקה ועייפה. מספיקה פחות לקרוא לכתוב כאן - אבל אודי, זה נפלא לראות את הפעילות פה ואתה כל כך שותף. תודה לך. תודה למצטרפים החדשים ולוותיקים שלוקחים יותר חלק בשיתוף. סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית