אודי...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

13/11/2017 | 15:37 | מאת: .במבי פצוע..

אודי ? אני לא יודעת בדיוק מה אני רוצה לומר לך.. מה אני רוצה לומר לך ? לא יודעת.. אז למה אני כותבת לך ? ...גם לא יודעת בדיוק... אודי... :(( אודי..:(( ... לא יודעת... מרגיש לי כזה.. מרגיש לי... אני אפילו לא יודעת מה מרגיש... יש לי כזה גולה בגרון.. לא לבלוע ולא להקיא.. כאילו יש לך בגרון בפנים כזה בכי .. בכי שתקוע עמוק בגרון.. נראה כמו האדמה היבשה שצמאה למים.. בכי כזה שלא יוצא.. בכי צרוד כזה..חלוד.. צרידות כזו של כלי חלוד אודי...:(( במבי.

הי במבי, התחלת לתת לו מבנה וצורה, לבכי, אם מתאים לך - אשמח אם תמשיכי... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית