היי אודי וכלם...............................

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

13/11/2017 | 13:49 | מאת: מיכ...

זה מה שכתבת לי "את רוצה לעזוב בדיוק בגלל שאת כל כך צריכה אותה. זה פחד מתלות ומהזדקקות... ומול פחד, כידוע לנו - מתעמתים." אז...איך מתעמתים? ממשיכים לבוא לטיפול...כלומר אתה בעד המשך..היא לא נחרצת כמוך. היא לא אומרת לי שאני מפחדת מהזדקקות...או מתלות. אתה כן ויש משהו בדברייך. בכל מקרה ממשיכה ללכת אליה, גם אם לא נכנסת לעובי הקורה, כרגע יש כל מיני בדיקות רפואיות לבן שלי, הכל נעשה בבוקר ואני עובדת עוד בעיתיות במערכת החינוך הדפוקה שלנו..אסור לנו לקחת ימים או שעות..זה רק מצב של יום מחלה, אז בעלי יותר משתתף בזה..במקום שיהיה עם אמא שלו :( כלם חושבים רק על החופש הגדול :( אחרים הרבה יותר גמישים בעבודה מאיתנו, מה עושים מתפטרים מהעבודה??? (ושנת שבתון אנחנו משלמים את הכסף שלנו שחסכנו בקרן השתלמות ולא יכולים להוציא אותו בשבילנו כמו כל מקום עבודה, משתמשים בו על הלימודים בשבתון, אבסורד!! השתלמויות על חשבון הזמן הפרטי שלנו, לא מקבלים שעות נוספות או משהו... ולעולם זה לא יהיה על חשבון העבודה, גם זה זמן! )אוףףףףףףףףףףףףף קשה לי הכל..וכן זקוקה לטיפול הזה וכנראה עוד אזדקק לו בגלל הסיבוך הרפואי הזה..לך תדע מה יהיה איתו בעתיד? אוףףףףףףףף עצוב לי הכל..צרות באות בצרורות, צדק מי שאמר את זה...וכן מודה שזקוקה בסדר? גם לכאן לחיבוק לעודד אותי במשהו :( אוףףףף מצטערת.

13/11/2017 | 18:16 | מאת: ינשוף

מיכל יקרה מרגישה בתוך המילים שלך את העומס והכאב לפעמים כל מה שעוזר זה לאפשר את זה להיות.. לתת מקום לכאב ונראה לי שעשית את זה קצת כאן שולחת לך יד תומכת ומרגיעה איתך בלב

13/11/2017 | 21:02 | מאת: מיכ...

תודה ינשוף יקרה..

13/11/2017 | 20:51 | מאת: אביב 22

מיכלי ...רק להגיד לך שקראתי אותך ...אתך בקושי מול הבעיות של הילד .. הכי מבינה שאת רוצה לעטוף אותו ולהיות איתו . ועד כמה זה קשה לך .. והטיפול ברור ומובן שאת ממשיכה .....לא היה לי ספק 😊 זה בסדר יקרה ההתלבטות היא חלק מהתהליך .. ואל תחמירי עם עצמך כל כך את מתקדמת נהדר .. חיבוק

הי מיכל, נראה לי שאת יכולה להיות זו שמספרת על הפחד מהתלות ומהזדקקות, לא?... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית