סוריקטה חברה יקרה.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

12/11/2017 | 17:59 | מאת: אביב 22

סוף כל סוף הייתי במחשב וראיתי שהגבת לי שם למטה .. איך את עכשיו כבר מחייכת או שזה עדין כואב .. מקווה שנחת ושמרת עלייך .. אני ,האמת שממש לא במצב מזהיר אבל מקווה שזה רק גל ויעבור ...אוסף דברים ובעיות . לא יודעת, אם את מכירה את המושג "אני העור ". בכל מקרה זה כל כך מדוייק ... כואב, מרגיש מפורק, מרגיש בילתי ניתן להכלה ובילתי נסבל . ועוד .. אתך חיבוק....

13/11/2017 | 08:17 | מאת: סוריקטה

הי אביבי, גם לי בימים האחרונים אין גישה למחשב, ולכן, ייתכן שאני מפספסת הודעות, ואתכם הסליחה. לא כואב. עובר בלי סיבוכים. ממש כמו בחלום שחלמתי ימים ספורים קודם לכן. תודה לבבית, סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית