הודעתי על סיום..........!!!!!!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

12/11/2017 | 07:02 | מאת: אוףףף

החלטתי על סיום. הודעתי למטפלת. וכמה ימים אחר כך הלב התחיל לפרפר. בראש אני יודעת שההחלטה לעיניין, אבל הלב מרגיש אחרת. מנסה לתקשר איתו ולהסביר את הרצון ואת ההגיון והוא בשלו! יקח לו זמן לעכל. זה בטח לא יהיה קל ופשוט אבל מקווה שבסופו של תהליך הוא יסתכרן עם הראש.

12/11/2017 | 14:07 | מאת: סוריקטה

את יודעת, זאת אינה פעם ראשונה שאני שומעת כאן בפורום הכרזה החלטית ונחרצת כל כך על סיום טיפול, ובפועל ובדיעבד ברוב המקרים (ודווקא בגלל ה'החלטיות') יש לקיחת מרחק, אמנם, אך חזרה אליו. מה לעשות, אני נוטה להאמין שזה הכיוון. סוריקטה

13/11/2017 | 16:49 | מאת: אוףףף

תודה סוריקטה. תודה על התגובות שלך שתמיד מעוררות בי עוד כיוון למחשבה.

הי אוף, אני מקווה שאכן יהיה סנכרון, אולי גם בכיוון ההפוך. אני נעצב אל מול השמחה שבכותרת, אבל אולי אני מזדהה עם הלב ולא עם הראש. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית