עץ תודות מוזמנים באהבה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

12/11/2017 | 06:56 | מאת: אביב 22

תודה שקמתי תודה שישנתי מה שישנתי תודה על סופ"ש מוצלח תודה שהצלחתי להיות תודה שזיהיתי מתי קשה תודה לכדורים שעוזרים לחיות תודה על אוטובוס שלקח אותי לאן שצריך תודה על יום עמוס תודה על שבוע חדש תודה על מים חמים תודה על כוס קפה תודה על מטפלת שמאפשרת להביא את כל הפחדים הכי מטומטמים לחדר תודה על מטפלת קודמת שלימדה אותי להביא דברים להביא אותי תודה שאני רואה את התהליך תודה שאני מבינה שהיום כשאני במצב של אמצע ניתוח לא עוזבים טיפול תודה שאני מבינה שהכאב הכרחי תודה שאני מבינה את התהליך גם אם מתקשה ליישם תודה על פרנסה תודה על שמחה בלב תודה על המקום הזה תודה על כולכם אנשים טובים

12/11/2017 | 13:52 | מאת: ינשוף

תודה על האומץ לשתף מה שהכי מביך תודה על היכולת להיות כנה תודה על רגעים מעטים של קבלה תודה על מילים שלך ושל אודי שמרגיעים תודה על העקשנות לא לוותר ולדעת את האמת תודה שאת בחיי אביב יקרה תודה לך אודי על הפורום

12/11/2017 | 19:55 | מאת: סוריקטה

למה פחדים מטומטמים, למה? בכל אופן, אני חושבת שלא מגיע לפחדים שיכנו אותם ככה, וכבודם במקומם מונח והסיבה שמורה עימם. שלך, סוריקטה

13/11/2017 | 12:40 | מאת: אביב 22

צודקת אהובה ....אבל יש פחדים שהיום לא רלוונטים וקשה לי מולם ..וכן בהגיון הם פשוט לא הגיונים ואני מבינה את החשיבות שלהם לחלקי הנפש שלי ... תודה

12/11/2017 | 20:02 | מאת: סוריקטה

תודה שכבר חזרתי הביתה אחרי יום ארוך ואני אוכלת סלט חצילים עם טחינה. תודה על אבוקדו. תודה על שיבולת שועל. תודה על חוזק פיזי. תודה על שאני מרשה לעצמי בכמעט עשר השנים האחרונות לישון במיטה. תודה שבכמעט עשר השנים האחרונות אני מרשה לעצמי להשתמש במקרר. תודה על המאוורר שמייצר רעש לבן. סוריקטה

13/11/2017 | 07:48 | מאת: אביב 22

תודה שקמתי תודה שישנתי מה שישנתי תודה על בוקר ועל פעילות הבוקר תודה על יום עמוס שמחכה לי תודה על מחשבה תודה על הקשבה תודה על למידה תודה על מטפלת וטיפול תודה שאני לא מוותרת תודה על שמחה בלב תודה על היש תודה על ספרים תודה על המוזיקה תודה לטבע ובעלי החיים שלי האהובים כל כך תודה על מאמר שאני קוראת שמחזק מאוד תודה על אוטובוס שלוקח אותי למחוז חפצי תודה שאני אני תודה לכם על היותכם אתם ....

13/11/2017 | 17:09 | מאת: אביב 22

ראית אודי כמה העץ פורח ויפה מתרגשת לקרוא את התודות שלכן ...תודה שימחתן אותי היום מאוד ...

13/11/2017 | 18:22 | מאת: סוריקטה

תודה שחזרתי היום מוקדם מהרגיל. תודה שיכולתי לארגן לעצמי אוכל שווה - עגבניות עתירות ליקופן, זרעי ציה, גרעיני חמניות ושמן פשתן. תודה שעזרתי היום לכמה וכמה שכנים (תפקיד המגשרת) ובסוף הגעתי גם לעצמי. למרות שהיום יחסית חם, אבל, תודה שמזג האוויר מתקרר והחתולים יותר מתכרבלים. תודה על עלי השלכת שאני אוספת. תודה על העץ המלבלב הזה (באינטרנט אפשר ללבלב בכל עונה). סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית