דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/05/2001 | 18:38 | מאת: Jacki

אני רוצה לברוח.......

28/05/2001 | 19:14 | מאת: אביב

ממי ולאן ?

28/05/2001 | 19:21 | מאת: adi

ג'אקי, אני רק יכולה להגיד לך שאם תברחי, אז הצרות ירדפו אותך. זה קשה להתמודד, אבל חייבים. עדי

28/05/2001 | 19:59 | מאת: Jacki

מהחיים האלה ולמקום אחר

28/05/2001 | 19:25 | מאת: Angel

ג'קי קראתי את ההודעות שלך,לבקשתך. מצטערת -התנתק לי האיי סי קיו. עד שהתחבר לי בחזרה,כבר התנתקת... אשמח לדבר איתך כשתחזרי. בתיאבון לך וכן,זה כן מה שאת צריכה עכשיו אנג'ל :)

28/05/2001 | 20:03 | מאת: Jacki

אנג'ל המקסימה, בעניין האייסי, זה בסדר. אני מבינה. וגם אני אשמח ב-י-ו-ת-ר לדבר איתך. אלפי נשיקות ממני אלייך.

28/05/2001 | 19:56 | מאת: אלון

אני בא איתך לאן

28/05/2001 | 20:12 | מאת: Jacki

אתה בא איתי??? יייייייייייייייייישששששששששששש! מצד אחד, אבל למקום שאליו א-נ-י רוצה לברוח, לא כדאי שתבוא איתי,חבל עליך... אתה יותר מדי.... אם היינו הולכים להיזרק איפה שהוא אז הייתי מזמינה אותך בשמחה...... אבל לא בטוח שהיינו נהנים. אני לא -כי הייתי נסחבת לשם עם הדיכאונות שלי ואתה לא-כי אתה איתי......... אז אולי כדאי שנעבוד על זה..... אולי אני אצליח להיפרד מהדיכאונות ואתה תצליח לחיות איתי...... שלך, אני. מקווה שלא זיינתי לך ת'שכל.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית