יום הולדת שמח במבי..........

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

09/11/2017 | 18:14 | מאת: שירה 1234

במבי יקרה מאוד, מאחלת לך בתוך כל הבלבול והקושי, ימים טובים ומאירים, נגיעות של רגש והבנה, כאלה שתוכלי לספוג, לאט לאט. כל כך מבינה איך היום הזה שכתוב על הלוח מרגיש זר בתוך מערבולת הכאב והצער, אבל הוא יום, יום הולדת, והוא שלך. מקווה שתמשיכי לצייר במילים, ליצור ולגעת. מאחלת לך הרבה אור ואהבה, ילדת יומולדת של סתיו. שלך שירה

12/11/2017 | 14:09 | מאת: .במבי פצוע..

תודה גדולה על הודעתך ... ההודעה שלך מאוד נגעה וריגשה אותי... את יודעת שירה ? כשאני קוראת את הודעותייך אני יכולה ממש לראות אותך מול עיני .. צובעת עם מכחולים וצבעים עדינים עדינים את צובעת ויוצרת ציור שמרטיט את הלב.. אתה עומד ומתבונן בציור שלפניך ,מתרגש.. הציור כ"כ מדוייק, נוגע, ציור עם אמירה. עם נוכחות, ציור שנכנס לך עמוק עמוק בלב... תודה לך אשה מופלאה !!! במבי.

13/11/2017 | 08:50 | מאת: שירה 1234

במבי יקרה, ריגשת אותי כל כך. את רואה אותי...

13/11/2017 | 15:26 | מאת: .במבי פצוע..

:))

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית