.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/11/2017 | 22:14 | מאת: גולם.

מרגישה לא בנוח להתפרץ לפה בחזרה אחרי שברחתי, אבל צריכה עזרה בלשחרר את החבל מהצוואר, המחנק הזה מקשה על הנשימה, מסתובבת עם החבל שמתדהדק יותר ויותר. חבל מדומה אך תחושת המחנק והמועקה מוחשית וכואבת מאד.

09/11/2017 | 22:32 | מאת: אביב 22

כבר שבועיים חושבת עלייך מתפללת שתראי את עצמך .. מרגישה בתוך ליבי שאת צריכה יד מושטת .. הכי שמחה בעולם שעשית זאת לבד .. חיכיתי לך . אהובה תנמ לעצמך מקום ואז גם החבל ישתחרר.. חיבוק עם נכון לך

הי גולם, ברוכה השבה. ספרי מעט יותר על החבל המטפורי הזה שעל צווארך? כיצד נוכל לעזו רלך להסירו? אודי

12/11/2017 | 12:16 | מאת: סוריקטה

גולם יקירתי, אנחנו כאן מקבלים אותך בזרועות פתוחות. לא כועסים ולא מענישים. לפחות לא אני. ותודה על הברכות הלבביות ששלחת לי ולבמבי, חיבוק, ומצטערת על האיחור. הייתה ועודנה יש בעייה בתקשורת האינטרנטית אצלי. סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית