עץ תודות מוזמנים באהבה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/11/2017 | 05:51 | מאת: אביב 22

אז תמיד אחרי הסערה יוצאת השמש ...בואו לזכור שיש גם קרניים טובות של אור וחום בסביבה.. אלה הם שלי ומה שלך... תודה שקמתי ואפילו עם שמחה בלב תודה ש חכה לי יום עמוס אבל נחמד תודה על לימודים תודה על מחשבות של שינוי תודה שנתתי מקום לכואבים תודה שאני כל הזמן בחתירה קדימה תודה שלא מוותרת ולא מרפה תודהעל מילים שכתבו לי באיזה מקום שחדרו את הלב תודה על אנשים טובים טובים בדרך תודה שאני יכולה לראות את הטוב שבאחר תודה שהיום אני מחפשת מה טוב באחר ולא מה רע בו תודה על התבוננות כל הזמן בהמון סיטואציות תודה על בית משפחה תודה שהיו לי אנרגיות לגדל את הילדים כמו שצריך תודה שידעתי לעשות את זה לרוב נכון תודה על יכולת הפרדה ויכולת הכוונה תודה על כל החלקים שלי שעזרו לי מאוד תודה על משפט מדהים של המטפלת שמחלחל לאט לאט תודה על הטבע ובעלי החיים תודה על ספה תודה על מים חמים בברז תודה על מקלחת ועל קפה תודה על חושים תודה שאני עדין מצליחה להקיש בטלפון תודה על יכולת הסתגלות תודה על גמישות שנכנסה לחיי תודה שלא הכל שחור לבן תודה על המקום הזה שמאפשר תודה אודי על היותך תודה על כל מי שכאן

08/11/2017 | 21:56 | מאת: גולם.

ותודה לך אביב!

09/11/2017 | 08:45 | מאת: אביב 22

תודה שקמתי הבוקר שמחה ועליזה תודה שיש לי תכניות משמחות לסופש הזה תודה שאני אני תודה על כל מי שמלווה אותי תודה על תהליך וצמיחה תודה על מים בברזים תודה על מים חמים בברז תודה על קפה תודה שהוא בא בלי מאפה 😊 תודה על ארוחת בוקר תודה על אוכל בריא שהכנתי לי אתמול תודה על עבודה ופרנסה שמצמיחה עוד ועוד תודה על אוטובוס שלוקח אותי לאן שאני צריכה מוקדם בבוקר תודה על ניצוץ אהבה ושמחה שיש לי בלב גם שמרגיש נורא תודה על חלק לוחמני שבי שנלחם עבור החלש והשקוף תודה על המקום הזה שמאפשר תודה אודי על היותך חיבוק לשבת טובה

09/11/2017 | 13:40 | מאת: סוריקטה

תודה על שאיני פוחדת עוד לתת את מספר הטלפון שלי לכמה וכמה אנשים. תודה שאני מעזה להצטרף לקבוצות בני אדם. תודה על מכשיר טלפון חדש. שעובד סוף סוף. עם תקשורת ומצלמה מתקדמות. תודה על האנליזה שאני עושה למה שכתבתי לעיל :-) תודה על הברכות שהעניקו לי. תודה על אגס נאשי ואגוזים שאני אוכלת עכשיו. סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית