הספקות לא מרפים- .......

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

07/11/2017 | 22:28 | מאת: ינשוף

שנים של טיפול ואני לא מאמינה את ה"סיפורים" שמספרים בטיפול אני מצטערת שאני מביאה את זה שוב לכאן אבל אין לי שקט בפנים.. מפחדת לפרט כאן.. ואפילו לתת כותרת אני לא מסוגלת אבל אני יכולה לאומר שהדברים הם הכי עזויים ומאוד מאוד קשה להאמין אותם אני כל כך מפחדת שאני לא שפויה.. שמה שיוצא מפי זה שקרים ושאני לא מצליחה להבדיל בין אמת לשקר אני מרגישה רדופה על ידי הספקות אבל כל פעם שנכנסים לחדר טיפולים דברים עולים שאני מתקשה להשתלט עלייהם אני מרגישה כל כך חסרת אונים מול כל זה..

09/11/2017 | 22:38 | מאת: אביב 22

ינשופי אהובה מאוד מאוד מבינה אותך מחזקת אותך להמשיך ולתת מקום לכולך מקווה שלאט לאט תגיע גם הקבלה . זה קשה זה כואב אזל זה ממש הכרחי חיבוק .🙅🙅🙅😸

הי ינשוף, תני מקום גם לספק וגם להרגשה שהדברים הזויים. כנראה שאלו תחושות שהורגשו גם בזמן אמת ולאחריו. אודי

10/11/2017 | 08:30 | מאת: ינשוף

המילים שלך מרגיעים.. תודה רבה אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית