אודי....

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

07/11/2017 | 18:03 | מאת: .במבי פצוע..

היום יום הולדת..... משונה... לא מרגיש לי כלום.... משונה.... מעגל החיים... יום הולדת...יום המוות... מעגל.... לאבא שלי נתחיל לציין את יום פטירתו.. זה יקרה בעוד חודשיים וקצת.. לאבא שלי כבר לא חגגנו השנה את יום הולדתו.. נציין עוד חודשיים בערך שנה למותו... .. לי מצויין שהיום יום הולדת... עדיין מציינים יום זה.... החיים מבלבלים .. החיים והמוות מבלבלים.. מתערבבים אלו באלו ואתה לא מבין כבר כלום.. גם לא מרגיש כלום... .... במבי.

09/11/2017 | 07:16 | מאת: סוריקטה

במבי יקרה, הרשי לי להאמין שזו מעין אדישות הגנתית, ובבוא העת תרשי לעצמך להרגיש את מה שאולי מפחיד כל כך עכשיו. מחבקת, ולו היה זה חיבוק מיושם אמיתי אמיתי, אולי היה מסייע לחבר לרגשות העוצמתיים. סוריקטה

הי במבי, ובכל זאת, זה יום של החיים. גם למוות יש את המקום שלו (ומי כמו במבי יודע זאת...). תאפשרי לעצמך להרגיש. גם שמחה על החיים. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית