אוי ואבוי מה שקורה כאן...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/05/2001 | 15:08 | מאת: Angel

אני הלכתי. באמת.

28/05/2001 | 16:48 | מאת: אביב

אנג'ל יקרה, אם אני חושבת נכון על למה החלטת ללכת אני רק רוצה להבהיר משהו אחד - לטלי אין שום קשר לדברים שאני כותבת פה לפעמים בפורום, כשאני פחות חושבת !!! היא לא קשורה לענין, זו אני והמחשבות שלי והאסוציאציות שלי שלפעמים נפלטות גם לא במקום, ואני מתנצלת, בפנייך ובפני טלי, ומקווה שלא קלקלתי יותר מדי לשתיכן, למרות שאני חושבת שאולי כן, ואולי גם לעצמי. בכל מקרה, טלי בטח עוד ישנה, והיא לא קשורה לענין, אז אם את רוצה לכעוס על מישהו, אני הכתובת ולא היא. אני לא יכולה לדבר בשמה, אבל לפי מה שראיתי כצופה מהצד פה בפורום, היא תמיד היתה פה בשבילך, ותמשיך להיות פה בשבילך, כל עוד תבחרי. אני מתנצלת, באמת, ולא רק על פליטת הפה הזו, על הכל, מההתחלה ועד הסוף, ועל איך שהדברים התגלגלו. :-(((((( ובהזדמנות זו של שבירת ההתעלמות אני גם אומר שאני מאוד מעריכה את הנסיון שלך הילחם בדברים ולטפל בהם ברצינות, וגם את ההצלחה שלך, רציתי לאמר את זה מזמן, אבל לא דעתי איך זה יתקבל ולאן זה יתגלגל, ואיכשהוא ביננו זה בסוף תמיד מתגלגל רע משום מה, סביר להניח שבאשמתי. סליחה, אביב.

28/05/2001 | 19:26 | מאת: Angel

אביב,מותר לי להגיב?

28/05/2001 | 21:51 | מאת: טלי וינברגר

:) תסתכלו מאיפה ההתכתבות התחילה, ולאן היא הגיעה... אולי תמכרו את הרעיון לועדת הקישור עם הפלסטינאים... :) שיהיה שבוע טוב, טלי פרידמן

28/05/2001 | 22:08 | מאת: Jacki

נהניתי לקרוא ת'עץ...... סליחה שאני מתערבת.... אבל הייתי חייבת.... אתן סולחות לי? בכל אופן, אני לא נוטה להיות אופטימית, אבל... ב-ה-צ-ל-ח-ה !!!!!!!!!!!!!!!!!

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית