דיי מפחדת לשתף אבל משתפת

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

06/11/2017 | 14:50 | מאת: ינשוף

כבר נכתב 2 או 3 הודעות ואף אחד מהם לא עלה.. לא מאשימה אף אחד תחושה ששוב נוטשים ולא רוצים אותנו.. אבל אני עושה הפוך על הפוך ומבקשת מקום ושיראו אותנו..

06/11/2017 | 18:04 | מאת: אביב 22

אהובה ינשופי ....גאה בך וואוו ...את נפלאה ואת נראת ואת קיימת ואני כל כך אבל כל כך אוהבת אותך ... 💟💜💛💚

הי ינשוף, כמו שכתבתי - ההודעות כנראה לא נקלטו. אין כאן שום דבר מכוון... אודי

06/11/2017 | 22:17 | מאת: ינשוף

יודעת שאין שום דבר כאן מתכוון וכך כתבתי שאני לא מאשימה אף אחד. לפעמים כל מה שצריכים זה הכרה של רגשי נטישה שעלו בעקבות זה שההודעות לא עלו כי זה מה שמרגיע..

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית