טלי פרידמן-גל של מחשבות אנורקטיות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/05/2001 | 14:52 | מאת: Angel

מאיים לשבור אותי לשניים. הרי תקעתי יתד בלב ים... ובים-כמו בים- יש שעות של גאות ושעות של שפל. וניסיתי לשכוח,ניסיתי להתעלם...נלחמתי כל דקה בפחד,בכאב,בבדידות. ועכשיו הם באו ולקחו אותי. רוצה לחזור אל היתד,רוצה לאחוז בו בחזקה עד שהזרמים התת קרקעיים יחלשו והסערה תרגע. ואני עשיתי זאת, אני תקעתי את היתד, אני אחזתי בו נגד הזרמים.ניתקתי יד ונלחמתי על מנת להחזירה למקומה. אבל נגמר לי פתאום הכוח. שוב בא לי להתחבא ככה מתחת לשמיכה , לקבל את ההגנה שלי ולא לדאוג יותר לכלום. בא לי להתחבא מתחת לשולחן... בא לי...אני לא יודעת מה אני רוצה כרגע,באמת. מצטערת של ההטרדה בשנית,עם הנושא הזה אנג'ל.

28/05/2001 | 14:58 | מאת: Angel

המחשבות האנורקטיות-השתנו במקצת לרעה הן חזקות יותר באות ביתר עצמה יש להן יותר דרישות הפעם הן פונות אליי בנימה של כעס,של תוכחה זה יעבור מתישהוא?! לפעמים אני חושבת שהמחשבות האילו הן פשוט חלק מהאישיות שלי,והן לעולם לא ילכו:(

28/05/2001 | 18:34 | מאת: Jacki

מה זה הגל הזה? איך הן הגיעו פתאום? למה הן רוצות לקחת אותך למקום ה"אחר" הזה? אל תתני להן לדרוש... תעמדי על שלך.... אל תתני להן להיכנס אל תוך העולם שאת מנסה לבנות לעצמך - עולם חדש, נטול מחשבות זוועתיות כאלה. תעיפי אותן, תשברי אותן ולא הן אותך, תרביצי להן ותקללי אותן, אל תתני להן להכניס אותך שוב "מתחת לשמיכה" , החיים האמיתיים שלך צריכים להיות יותר מזה...... ובקשר לזה, שהן יותר חזקות, אני כ"כ מבינה ואין לך מושג כמה, את יודעת מה אני חושבת? עליתי על משהו... אני חושבת שכל ההתמודדות הזו, זה קשה , כבד, מעייף, וכשאתה מרגיש שאתה עייף מדי אתה נותן להן להיכנס, פותח להן את הדלת ואיך אמרתי פעם..... " מזמין אותן לקפה".... אבל למה? שימותו, הנבלות האלה, הרסו אותך, שברו אותך, שיתחפפו. תפוצצחי אותן. אני כאן, נשמה.... ואם לא אז באי- מייל ואם לא אז ת-מ-י-ד באייסי.... ואת יודעת מה?!, אז את יודעת איפה - בנפש.....!!! אנחנו נשבור אותן, ביחד.... את לא לבד. בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

28/05/2001 | 18:55 | מאת: Jacki

אני חושבת שיתד הזו עזרה לך הרבה, חבל לוותר עליה..... היא חצצה בינך לבין הרבה דברים, זה קשה, אבל אני חושבת שכדאי שתבטחי באותה יתד ותביני שהיא רוצה לעזור לך........ ואל תתחבאי לי, אני רוצה לראות אותך...... אני אוהבת אותך.

28/05/2001 | 20:15 | מאת: Angel

את יכולה לרשום את מספר האיי סי קיו שלך בשנית:)?

28/05/2001 | 21:53 | מאת: טלי וינברגר

אנג'ל יקרה, הדרך לחוף מבטחים אינה קלה. היא צופנת בחובה שעות קשות, גאות, שפל, טביעות לרגעים ספורים ועוד. אבל אין כמו ההגעה לחוף מבטחים... וזה יגע. טלי פרידמן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית