לטלי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/05/2001 | 11:52 | מאת: אליאן

שאלת על היום הולדת... אז כך, זו הייתה אמורה להיות הפתעה אך משום מה בעלי היקר דאג לקלקל... מסתבר שחברה שלי קבעה מראש עם עוד כמה חברות וגיסתי באיזה בית קפה.. וכבר באותו יום היא גם אמרה לבעלי שזה ערב רק של נשים והוא אפילו שאל האם צריך לשלם משהו.. אני כבר קבעתי עם החברה הזו עוד יומיים קודם וגם ביום שישי אמרתי לבעלי שאני נפגשת עם החברה הזו. ביום שישי לפנות ערב בעלי מודיע שהוא אמר לאמא שלו לבוא לשמור על הילדים ושאחותו תיקח אותנו לאיזה מקום. ניסתי להסביר לו שכבר קבעתי אבל זה לא עזר, חמותי הגיעה והוא התעקש שנצא. במקביל החברה מצלצלת ואני מנסה לשכנע אותה שנדחה את היציאה למחרת... כמובן שהיא לא הסכימה "ובירכה את בעלי". ניסיתי שוב לשכנע את בעלי שאלך עם החברה אך לשווא. בסופו של דבר החברה רמזה לי שהיא קבעה עם עוד כמה בנות... בקיצור הייתי ממש בלחץ והיה לי לא נעים. בסופו של דבר הגענו לשם אני גיסתי ובעלי ובאמת חיכו שם כל הבנות. הוא היה הגבר היחידי.. האווירה הייתה מתוחה ואני הרגשתי לא נעים. ההתנהגות שלי שונה מאד כאשר הוא לידי ורוב הערב שתקתי... אבל בסך הכל הרגשתי טוב בזכות החברות... שהן באו ביום שישי בשעת ערב מאוחרת כדי להיות איתי. ובאמת עד עכשיו אף אחד לא מבין ולא פתר את התעלומה בקשר לבעלי. הוא הרי ידע מראש שרק נשים נפגשות אז מה הקטע? הוא גם לא חשש שאצא לבד כי אני עושה את זה המון.. אולי יש לך רעיון ?

28/05/2001 | 22:19 | מאת: טלי וינברגר

אליאן יקרה, מצטערת אבל אין לי רעיון. נראה שעברת ערב מעצבן ומתוח למדיי. אני מאחלת לך שהשנה הקרובה תיהיה בדיוק האנטי תזה לתחושות שהיו לך בערב יום ההולדת. :) שבוע טוב, טלי פרידמן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית