שרון, שוב פיספסתי אותך!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

27/05/2001 | 23:47 | מאת: מישהי

היי איזה מזל ביש! הגבתי על הודעתך מאתמול בדיוק 5 דקות אחרי שהתנתקת! חבל, היינו כל כך קרובות להיפגש. חג עצוב למדי הפעם, לא? בשבילי, הפיגועים, יחד עם האסון המחריד הזה בורסאי, הפכו לאיזו שגרה מפחידה. אני ירושלמית, ו... נראה שכל מי שבסביבתי מפחד לצאת מהבית... אני מקווה שאצלך זה אחרת! באמת, מה התוכניות לחג? (ואפרופו- איך היתה ארוחת הערב? מה הפסדתי?) אני מקווה להיכנס מחר בשעות אחה"צ, כך שאולי נוכל - סוף סוף - לתכנן איזה מפגש וירטואלי? שיהיה חג שמח, מהנה והעיקר- ר-ג-ו-ע !!! מישהי

27/05/2001 | 23:54 | מאת: שומר מסך

מה יהיה את תמיד מאחרת את הרכבת

28/05/2001 | 08:56 | מאת: מישהי

כן... אולי זה אומר שהגיע הזמן לעבור לפרייבט... :-))

28/05/2001 | 19:24 | מאת: שרון

אף פעם לא מאוחר מדי..........מה עם מעט אופטימיות?!........

28/05/2001 | 19:23 | מאת: שרון

מקווה שאת כאן........... אני.........אני חוזרת לעצמי.......... מקווה שנפגש הערב..

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית