אביב יקרה...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

27/05/2001 | 23:39 | מאת: מישהי

היי נראה ששתינו "תפסנו מרחק" מהפורום בימים האחרונים... ניסיתי לחפש אותך כמה פעמים, אבל אולי נכנסנו בשעות שונות, ולזמן קצר מדי. קראתי את הודעתך לטלי, על הסיבות להיעדרותך - - - הקושי לשתף ברגשות הקשים , בעקבות גל האסונות/פיגועים/רציחות המזעזע של הימים האחרונים, מובן לי בהחלט, אבל... הצטערתי לשמוע שלא יכולת לכתוב על כך אפילו פה בפורום, שהרגשת שאנשים עסוקים מדי בבעיות שלהם ואי אפשר להכביד עליהם. במיוחד צר לי שאולי הייתי חלק מאלו העסוקים בבעיותיהם יתר על המידה... אני מתנצלת אם "נעלמתי" דווקא כש(אולי) רצית לשתף במשהו חשוב, בכאב נוכח אסון כזה, בכאב ובכעס נוכח פיגועים תכופים, שהפכו כמעט שגרה... אולי הייתי באמת עסוקה מדי בעצמי ובקשיי מכדי לשים לב, ועל כך אני מצטערת, מעומק לבי. אני אכנס מחר, בין ארוחת-חג-לביקורי-דודים-ושאר מאפייני החג. אני מבטיחה שהפעם, לשם שינוי, לא נדבר עליי... נראה שעברו עלייך ימים לא קלים. וגם אם הסיבות הן קשורות לארועי הימים האחרונים (ובעניין הזה, לצערי, איש אינו יכול לעזור בשינוי המצב)- לפעמים סתם לדבר על זה, לפרוק החוצה את מה הסערה הפנימית - גם זה יכול לשפר מעט את המצב... אוהבת אותך, ומקווה שיהיה חג שמח- עד כמה שניתן. מישהי

28/05/2001 | 04:58 | מאת: אביב

מישהי מקסימה, ימים קשים זו לא ההגדרה הנכונה הפעם, טרופים ועמוסים כן. חלק בדברים טובים וחלק גם באסונות ופיגועים. בכל מקרה אני לא נכנסת הרבה לפורום עכשיו, icq הבנתי שאין לך, אבל אולי יש לך מייל שאני אוכל לכתוב לך לשם ? או רעיון אחר ? אני יודעת שקשה לך, ואשמח להיות עבורך, אבל קשה לי כאן... שלך לתמיד, אביב.

28/05/2001 | 09:03 | מאת: מישהי

בוקר אור! טוב, אם שתינו לא נכנסות לפורום הרבה בימים אלו- אולי אימייל זה הפתרון. אמנם זה יחשוף את שמי (לא שזה אכפת לי כל כך, כבר די נמאס לי מהכינוי שלי! :-)) בקיצור, המייל שלי: [email protected] אני מחכה לך... אוהבת- מישהי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית