עץ תודות מוזמנים באהבה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

24/09/2017 | 07:15 | מאת: אביב 22

תודה שקמתי תודה שהגעתי למחוז חפצי תודה על אוטובוס תודה על יום חדש תודה על זריחה מהממת תודה על מחשבות תודה על עכשיו תודה על מי שאני תודה על קפה של בוקר תודה על אנשים סביבי תודה על למידה והתפתחות תודה על קנאה ועל אפשרות לבחון אותה מקרוב תודה על מיטה תודה שישנתי מה שישנתי תודה על מחשבות לעתיד תודה על הגשמת רצונות תודה על שיח עם ר.וק תודה על עבודה ופרנסה תודה על ימים של חופש תודה על מזון ולבוש תודה על מים בברז תודה שאני חושבת על לטפל בגוף תודה על כאבים שמשאירים את הגוף נוכח תודה על האפשרותלהביט בהרס בעיניים ולהבין אותו תודה על ברכות של שנה חדשה תודה על הקיץ שנגמר לפחות רישמית תודה על אביזרים שעוזרים לחיות תודה על בעלי החיים תודה לטבע תודה על מוזיקה ומילים תודה על התפתחות ותהליך תודה על שקט בראש מידי פעם תודה על המקום הזה תודה לכל מי שכותב או קורא תודה אודי על היותך

24/09/2017 | 13:05 | מאת: סוריקטה

תודה, אביב שכתבת לי למטה. וחייכתי למקרא השורה המסתורית שלך על השיח :-) ואודי, שמחתי לקרוא שגם אתה מודה על המקום הזה. שנה חדשה, שבוע טוב, סוריקטה

25/09/2017 | 11:56 | מאת: אביב 22

יקרה...השורה המיסתורית הייתה חשובה לי .. כן ראש השנה זמן ברכות ואיחולים ואני זכיתי להיות בקשר עם שתי נשים יקרות ואהובות שליוו אותי בדרך וכל כך התגעגעתי אליהן ... זה היה מאוד מרגש השיח ...

24/09/2017 | 19:11 | מאת: אביב 22

רגע כזה ממש של אין מלא ביאוש ובכאב של הגוף ושל הנפש . רגע שרוצה להרוס הכל . אז באתי לכאן ...לנסות להאחז בתקווה .. תודה שיש לי מקום לכתוב תודות תודה שיש מי שקורא תודה שלנרות הכאב עדין יכולה לכתוב תודות תודה שהאצבעות מתפקדות תודה על פלאפון שאפשר לכתוב בו תודה על מקום שאפשר להיות בו לבד לכמה רגעים תודה שמנסה לאסוף את עצמי ולכ מוותרת תודה שאני לא מיואשת לגמרי תודה על כאב שמדבר את הקושי סליחה שלא מסוגלת להקשיב לו תודה על כאב שמזכיר לי שיש לי פרקים ושרירים ועצמות וגידים ושערות ועיניים ... תודה שאני יכולה להזיז את הגוף תודה על טיפול ומטפלת תודה שאני מזהה את הרצון לברוח ויודעת שזה בגלל שהייתה בחופש תודה שיש בי כעס גם אם לא גלוי זה מראה על קשר טוב ועל געגועים ....😊 תודה על טלוויזיה וספה תודה שאפשר לנוח תודה על כדורים לכאבים תודה על רייקי ומדיטציה תודה על סתיו ועונת מעבר שמפרקת לי את השלד לרסיסים תודה שאני יודעת שאפשר גם בלי הכאב וזה רק גל כזה ארוך מאוד הפעם . תודה על כאב שמזכיר לי איפה הייתי פעם לפני התהליך של הנפש תודה לך אודי שאתה מאפשר ומעודד לכתוב כאן את היש וגם את האין תודה על בית ומשפחה תודה שאני אני ....💕

24/09/2017 | 22:11 | מאת: רוני

תודה עלייך

25/09/2017 | 11:59 | מאת: אביב 22

תודה על מילים חמות....

25/09/2017 | 05:47 | מאת: אביב 22

תודה שהכאבים העירו אותי משנתי ככה קיבלתי יום ארוך יותר תודה על יום עמוס במיוחד תודה על הרבה תיכנונים בידיעה שמה שאוכל אעשה ושמחר יש עוד יום תודה על בעלי חיים תודה על הטבע תודה על המוזיקה והמילים תודה על יכולת שמיעה והקשבה תודה על מים זורמים תודה על כדורים שעוזרים תודה על אוכל במקרר תודה על מגבת ושמיכה וכרית תודה על מיטה תודה על חלון בקיר תודה על קירות ובית תודה על משפחה תודה על געגועים תודה על יחד ולבד תודה על זריחה תודה על שמש תודה על עננים ועל גשם תודה שכל דבר בה בעיתו תודה על סדר בעולם תודה שאני מבינה שלכל דבר יז זמן וסיבה וכלום לא מיקרי תודה שאני זוכרת שהכל זמני תודה על גלים וספירלות תודה שאני נאחזת ביש למרות הכל . והכאב לא מצליח למשוך אותי למטה תודה שאני והםרעת האכילה שלי מנסות להתידד תודה על הגוף שלי שלא אשם תודה שהוא סובל אותי כל השנים , וסליחה על עינויים בילתי פוסקים תודה על המקום הזה ועליכם תודה אודי על היותך.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית