כעס גדול מאוד... כל החג!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/09/2017 | 21:48 | מאת: ת סופית

כעסתי עליה נורא!!! 4 ימים ברצף!!! ורק היום קצת נרגעתי. אין לי כבר כוח לעלבונות שלה ולעוד דברים שהיא עושה בלי כוונה, ללא תשומת לב!!! הכי קל לי לא לפגוש אותה יותר. או לפחות לקחת לעצמי קצת חופשה ממנה. אולי זה ילדותי. אולי טיפשי. אולי? החלטתי כרגע לקחת חופש ונראה בהמשך.

24/09/2017 | 14:00 | מאת: סוריקטה

הי ת', כל כך פשוט לבשל כעס. כמה סבל. חבל. אבל מסתבר שיש שליטה בכך. לחזור ולדבר על זה - כך אומרים. אני יודעת שלפעמים מרגיש כמעט בלתי אפשרי. בקרוב יומולדת - מספיק בפני עצמו לרגשות גואים. אלו מילותיי, שלך, סוריקטה

25/09/2017 | 09:24 | מאת: ת סופית

תודה סוריקטה יקרה. הארת כמה נקודות חשובות שאכן נשכחו עם הכעס והעלבון. מאחלת לך הרבה טוב ושנה רגועה ובריאה.

הי שוב ת', ממליץ שלא לברוח בעקבות הכעס. פעמים רבות זה חלק חשוב בטיפול. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית