סרוסקט סורבון קסנאגיס ורמרון

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

27/05/2001 | 20:45 | מאת: שאלה לדוקטור ומי שיודע

אני לוקח את הכדורים סרוסקט סורבון קסנאגיס ורמרון סרוסקט וסורבון כשבועיים, האים יש קשר לכדורים ולדלקות בעניים? ותוך כמה זמן אני אמור להרגיש שיפור, אני מתחיל לאבד תיקווה ולא יוצא מהבית. אני לוקח חצי כדור מכל הכדורים. שי.

27/05/2001 | 21:23 | מאת: שומר מסך

שלום שי אני מציע לך לעבור לפורום פסיכולוגיה ב iol כי כפי שכבר אמרתי הנוגעים בדבר פשטו את הרגל ואלי מחר יתחילו לפשוט יד בתחנה המרכזית ואתה נראה לחוץ אז חבל על הזמן שם תקבל תשובה מהירה

27/05/2001 | 22:34 | מאת: שי

תודה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית