תיכף יומולדת... איזה באסה!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

19/09/2017 | 22:26 | מאת: ת סופית

היה כל כך רע בפגישה ויצאתי כועסת. ולפני זה כתבתי לה מילים יפות לכבוד החג ובמהלך הפגישה, כבר לא רציתי לתת לה את הברכה כי כעסתי! היא רצתה שאדבר את הכעס ואני הרגשתי כמו ילדה קטנה שכועסת ובוכה ביחד ולא רציתי. זה הרגיש לי כל כך ילדותי!!! בסוף נתתי לה את מה שכתבתי ואמרתי לה שתעשה עם זה מה שהיא רוצה. ונמאס לי!!! ולא אכפת לי!!! ותיכף יום הולדת ואוףףף עוד שנה, למי יש בכלל חשק וכוח????

הי ת', נכון, לעתים מדברים מתוכנו החלקים היותר ילדיים, וזה בסדר. ובאשר לשנה החדשה - נסי לחשוב מה היית רוצה לעשות ולהשיג במהלכה. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית