היום יש לי יומולדת

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

17/09/2017 | 13:09 | מאת: -חנה

עוד שנה עברה... מנסה לראות את הטוב אך לפעמים זה קשה מדי. אומרים שיש סגולה לברך ביומולדת אחרים, אז מאחלת לכולכן ולך אודי היקר הרבה טוב ושמחה, וכמובן שנה טובה, שנה של צמיחה והתקדמות. אוהבת הרבה❤❤ חנה

17/09/2017 | 17:27 | מאת: אביב 22

חנה יקרה מזל טוב ...כן עוד שנה עברה שנה של התפתחות והתקדמות .... שיהיה באמת הרוב טוב שתצליחי לראות ולהרגיש אותו שתמשיכי להתקדם ולהתפתח ...שנה של צמיחה בריאות שלווה אושר פרנסה טובה זוגיות חברות וכל מה שאת מאחלת ורוצה שיבוא לטובה .... ומה את מאחלת לעצמך לשנה החדשה ??

17/09/2017 | 18:33 | מאת: ינשוף

יום הולדת שמח חנה יקרה מאחלת לך שנה של אושר ובריאות הנפש והגוף... שנה של ריפוי וצמיחה שנה של בשורות טובות והמון שמחה בלב..💗

17/09/2017 | 20:52 | מאת: מיכ...

מזל טוב!!! שתדעי הרבה רגעים של אושר וצמיחה. שנה טובה

17/09/2017 | 22:34 | מאת: -חנה

תודה אביב וינשוף היקרות... שימחתן אותי מאוד. ואביב לשאלתך, יש דברים שהייתי רוצה לאחל אבל הם נראים לי רחוקים מדי ובלתי מושגים. אז אולי אאחל לעצמי לא לפחד להעז ולא לפחד לנסות... כי דברים טובים יכולים לקרות ואם לא אנסה אשאר באותו המקום ואז בטח שלא אצליח לשנות ולהתקדם.

18/09/2017 | 18:58 | מאת: אביב 22

זאת התחלה טובה חנה ...ותאמיני שאת יכולה דברים גדוליםםם בצעדים קטנים קטנים כמו רצי מרתון .. שתהייה שנה טובה שיתגשמו משאלותייך לטובה

18/09/2017 | 06:50 | מאת: רוני

הי. מזל טוב. הרבה שמחה ובריאות.

18/09/2017 | 19:22 | מאת: סוריקטה

חנה יקרה, אשוב ואומר, שאני אוהבת את הישירות והפשטות הנוגעת שלך. זה מקסים בעיניי. לעתים קל למצוא מילים טובות עבור אחרים. אחר-כך לגלות, אולי, שכתבת לעצמך. נתת לעצמך. אם כן, המון אהבה לבבית, ומזל טוב, שלך, סוריקטה

18/09/2017 | 19:27 | מאת: mika

מזל טוב והמון בריאות, שמחה, אושר וכיף :)

חנה יקרה! איזה כיף! ברכות ושנה חדשה ונהדרת! אודי

19/09/2017 | 00:13 | מאת: -חנה

איזה מקסימות כולכן! תודה... ריגשתן אותי. מקווה בשביל כולנו שהחג יעבור בטוב. חופש ארוך מהפורום ומהשגרה בכלל

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית